بازدید 18906
سبقت روحانی از رئیسی در نام نویسی؛

رئیس‌جمهور رسما وارد کارزار انتخابات می‌شود

آن گونه که شنیده می شود، در میان اسامی ارایه شده به شریعتمداری اسامی رضا فرجی دانا، مشاور علمی رئیس جمهوری جعفرتوفیقی، مشاور عالی وزیر علوم، شهیندخت مولاوردی، معاونت زنان ریاست جمهوری و محسن هاشمی پسر ارشد آیت الله هاشمی به عنوان نماینده ای از سوی خانواده آیت الله هاشمی و یار نزدیک روحانی پرتکرارترین نام ها هستند.
کد خبر: ۶۸۴۶۹۴
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹ 14 April 2017
سرانجام «حسن روحانی» وارد گو انتخابات شد؛ قرار است صبح امروز (جمعه) رئیس جمهوری به همراه جمعی از یاران حزبی و دولتی اش، راهی ستاد انتخابات وزارت کشور شود و به عنوان کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نام نویسی کند.

به گزارش «تابناک»، روحانی در حالی راهی میدان فاطمی می شود که تا همین چند روز پیش، از اعلام رسمی و تمایلش برای ورود به کارزار انتخاباتی پیش روی خودداری می کرد و پاسخگویی در این باره را به پایان مهلت زمان نام نویسی دواطلبان انتخابات ریاست جمهوری حواله می داد.

هرچند هنوز هم نزدیکان او یا سخنگوی دولت قصد روحانی برای ثبت نام در انتخابات پیش روی را خبری نکرده اند، بنا بر شنیده های تابناک، رئیس جمهوری تا ساعتی دیگر به ساختمان وزارت کشورمی رود و فرم ثبت نام دواطلبان شرکت در دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را پر می کند.

نام نویسی روحانی در حالی صورت می گیرد که «سید ابراهیم رئیسی»، تولیت آستان قدس رضوی، رقیب اصلی او در انتخابات پیش رو هنوز برای نام نویسی اقدام نکرده و تنها با صدور بیانیه ای فراحزبی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری اعلام موضع کرده است.

چه کسانی روحانی را همراهی می کنند؟

آن طور که از گمانه زنی ها به گوش می رسد، تیم های انتخاباتی فعال در دولت گزینه های متفاوتی را برای همراهی حسن روحانی در زمان نام نویسی پیشنهاد کرده اند و همه این گزینه های پیشنهادی جمع آوری و به محمد شریعتمداری رئیس ستاد انتخابات حسن روحانی ارایه شده و قرار است شریعتمداری در جلسه ای که با حضور رئیس جمهوری، حسین فریدون و محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهوری برگزار می شود، دست کم پنج تن را برای همراهی در روز نام نویسی برگزینند.

آن گونه که شنیده می شود، در میان اسامی ارایه شده به شریعتمداری اسامی رضا فرجی دانا، مشاور علمی رئیس جمهوری جعفرتوفیقی، مشاور عالی وزیر علوم، شهیندخت مولاوردی، معاونت زنان ریاست جمهوری و محسن هاشمی پسر ارشد آیت الله هاشمی به عنوان نماینده ای از سوی خانواده آیت الله هاشمی و یار نزدیک روحانی پرتکرارترین نام ها هستند.

بی خبری از کاندیدای ثانی اصلاح طلبان ـ اعتدالگرایان

با نام نویسی روحانی در انتخابات پیش روی، موضوع دیگری که به ذهن می رسد، بلاتکلیف ماندن بحث کاندیدای ثانی برای انتخابات 29 اردیبهشت ماه در ائتلاف اصلاح طلبان و اعتدالگرایان است. این بی خبری در حالی استمرار دارد که تا پیش از این، صاحب نظران جریان اصلاحات بر ضروری بودن ورود چهره ای مورد وثوق ائتلاف اعتدلگرایان و اصلاح طلبان در انتخابات پیش روی به عنوان کاندیدای ثانی یا کاندیدای پوششی تأکید می کردند و می گفتند، ورود کاندیدای ثانی به عرصه رقابت های انتخاباتی برای کمک به حسن روحانی در طرح مسائل روز کشور، شرح دستاوردهای دولت یازدهم و تشریح آرمان ها و برنامه های ائتلاف اعتدالگرایان و اصلاح طلبان ضروری است.

استدلال آنها برای ورود کاندیدای دوم آنچنان بود که در پی این تأکیدها، گمانه زنی هایی درباره افرادی که چنین قابلیتی را داشته باشند هم صورت گرفت و از محمد شریعتمداری، مسعود پزشکیان و اسحاق جهانگیری به عنوان گزینه های احتمالی این طرح یاد شد؛ هر چند هنوز زمزمه ورود کاندیدای ثانی به صحنه رقابت ها به گوش می رسد، برخی نزدیکان روحانی از مخالفت او با ورود کاندیدای ثانی خبر می دهند و می گویند، شاید تا اقناع رئیس جمهوری این بحث فعلا مسکوت مانده است.

آمار وزارت کشور چه می گوید؟

نام نویسی داوطلبان شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم از سه‌شنبه ۲۲ فروردین در ستاد انتخاباتی وزارت کشور انجام شده و تا شنبه ۲۶ فروردین (به مدت پنج روز) ادامه می‌یابد. بنا به گزارش ستاد انتخابات وزارت کشور، تا پایان ساعت کاری دیروز این ستاد، مجموعا 638 تن برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری پیش روی ثبت نام کرده اند. در این میان اما از کاندیداهای مطرح ریاست جمهوری، تنها مصطفی میرسلیم کاندیدای حزب مؤتلفه و محمود احمدی نژاد و حمید بقایی از سمت جریان دولت بهاری ها نامشان را به عنوان داوطلبان حضور در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری ثبت کرده اند و منتظر مرحله بعدی، یعنی احراز صلاحیت هایشان از سوی شورای نگهبان هستند.

در بین آمار 638 نفری وزارت کشور، اسامی مشهور دیگری چون مسعود زریبافان، رئیس بنیاد شهید و معاون رئیس‌جمهور در دولت دوم احمدی‌نژاد، عضو دوره دوم شورای اسلامی شهر تهران، محمدعلی پورمختار، نماینده دوره نهم و دهم بهار در مجلس شورای اسلامی، مصطفی هاشمی‌طبا، وزیر صنایع سنگین در دولت‌ شهید باهنر، وزیر صنایع در دولت اول موسوی، رئیس سازمان تربیت بدنی و معاون رئیس‌جمهور در دولت دوم هاشمی‌رفسنجانی و دولت اول خاتمی و محمد غرضی نماینده اولین دوره مجلس شورای اسلامی از اصفهان، وزیر نفت دولت شهید باهنر و دولت اول موسوی، وزیر پست، تلگراف و تلفن دولت دوم موسوی و هر دو دولت هاشمی‌رفسنجانی، عضو دوره اول شورای اسلامی شهر تهران به چشم می خورد، به جز هفت نفری که ذکرشان رفت، 631 از رجال مذهبی و سیاسی کشور به شمار نمی‌آیند.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱۳
خوش آمد....دیگه احمدی نژاد بیاد اون نیاد....
احمدی نژاد رییس جمهور شد پولمون بی ارزش شد و دستمون خالی شد .روحانی رییس جمهور شد وزیری انتخاب کرد بعنوان وزیر صنعت که انگار با مردم دشمنی داره و رییس جمهور و مجلس هم تذکر بهش نمیدن این وضعیت قیمتهاست .این تفاوت سطح زندگی ما با کشورهای جنوب خلیج فارسه با منابع اگر بیشتر نباشه مساوی!
مردم به چه امیدی به چه کسی رای بدن وقتی هردو حزب اصلی مملکت چه اصولگرا چه اصلاح طلب امتحانشونو پس دادن .یکی پولو بی ارزش کرد ویکی کشورو تو رکود برد!
خوشم اومد بقايي را جز رجال ننوشتين
رئیس جمهور بعدی باز هم دکتر روحانی خواهد بود... چون هرچند مشکلاتی بوده و هست اما هیچ گزینه ای بهتر از ایشان در حال حاضر وجود ندارد! چه خوشتان بیاید چه نیاید
به امید پیروزی دکتر روحانی
ظاهرا غیر از شورای نگهبان ، شما هم برای رجل سیاسی و مذهبی بودن فتوا صادر می کنید ، جالبه ...
اگر تا ۱۵ اردیبهشت بودجه ای که دولت قرار بود اوایل دی ماه سال گذشته به ستاد احیای دریاچه اورمیه واریز کند به دست ستاد رسید من می روم به آقای روحانی می دهم، والا به ایشان رای نمی دهم
دمت گرم خاتمی که همه با یک پسوند پیشوند اصلاحات اویزونت شدن !!دبیرکل حزب مردمی اصلاحات...........و و و نیمه اصلاحات . چارک اصلاحات .کمی تا قسمتی اصلاحات .به شدت اصلاحات . کم رنگ ومعتدل تا تمام ابری و افتابی در برخی نقاط همراه بادهای انحرافی !!
پاسخ ها
اکبر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۵
واژه های اصلاح طلب و اصول گرا کلماتی برای فریب مردم هستند. باید به کسی رای داد که بتونه مشکل اشتغال و ازدواج جوانان را حل کنه. جوون این دور و زمونه امکانات اولیه زندگی را نداره دل خودشو خوش کرده که اصلاح طلبه
خوش آمد .منتظرش بودیم .
نفسش گرم.
اشتباه کرد و با اینکار برای همیشه از صحنه قدرت کنار خواهد رفت
دولتی که هیچ برنامه ای برای اشتغال و ازدواج جوانان نداشته نباید بهش رای داد. دولتی که هیچ برنامه ای برای مسکن نداشته نباید بهش رای داد. دولتی که با واردات بی رویه تولید داخلی را نابود کرده و رکود ایجاد کرده نباید بهش رای داد. امیدوارم کسانی که از روی تعصب و برای حزب بازی رای می دن بدونن که فردای قیامت باید پاسخگوی این رائیشون باشن.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس
آخرین اخبار