متلاشی شدن یک گروهک وابسته به داعش در مراکش

نیروهای امنیتی مراکش از دستگیری اعضای یک گروهک وابسته به داعش در دو شهر فاس و مولا یعقوب در مرکز این کشور خبر داد.
کد خبر: ۶۸۴۴۹۸
| |
2591 بازدید

نیروهای امنیتی مراکش از دستگیری اعضای یک گروهک وابسته به داعش در دو شهر فاس و مولا یعقوب در مرکز این کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت خبری روسیا الیوم، در بیانیه صادره از وزارت کشور مراکش آمده است: تحقیقات صورت گرفته نشان داد که یک گروه وابسته به شبکه تندرو که پیشتر متلاشی شده بود فعالیت دارد و برای حمایت از نیروهای گروه تروریستی داعش از طریق اعزام نیروهای مراکشی فعالیت می‌کند.

در جریان این عملیات تعدادی سلاح و لباس‌های نظامی و مقداری وجوه نقدی و سیستم‌های الکترونیکی ضبط و مصادره شد.

تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که اعضای این شبکه فعالیت‌های خود را برای جذب و اعزام مراکشی‌ها به سوریه و عراق با هماهنگی نیروهای داعش افزایش داده بودند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت