کاپیتان الهلال بازی با پرسپولیس را از دست داد

کد خبر: ۶۸۳۹۹۸
| |
3569 بازدید
کاپیتان الهلال عربستان در بازی شب گذشته تیمش مقابل الوحده به شدت مصدوم شد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم فوتبال الهلال عربستان شب گذشته در ریاض میزبان الوحده امارات در بازی برگشت مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا بود که با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسید.

یاسر القحطانی، کاپیتان الهلال عربستان در همان بیست دقیقه نخست بازی شب گذشته از ناحیه ران پا دچار پارگی عضله شد و مجبور به ترک بازی شد.

القحطانی بعد از بازی درباره مصدومیت جدی‌اش گفت: عضله رانم دچار پارگی شده است و حداقل 2 یا 3 هفته از میادین دور خواهم ماند.با این تفاسیر القحطانی بازی برگشت با پرسپولیس که در تاریخ 4 اردیبهشت برگزار می‌شود را از دست خواهد داد.

پرسپولیس هم برای این مصاف مهم، سیدجلال حسینی کاپیتانش را به همراه سروش رفیعی در اختیار ندارد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت