صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
واکنش ضیاء آذری پس از شایعه برکناری توسط کاشانی؛

مهم نیست، برکنارم کنند

آذری چندان تمایل نداشت که در این مورد حرف بزند به همین دلیل هم بود که مدام می‌گفت: «به من چه ارتباطی دارد. از آقای هادیانی بپرسید. اصلاً چه چیزی گیر شما می‌آید که من را از کار برکار کنند! دوست دارید بشنوید که شاید تا همین الان هم از کار برکنار شده باشم»
کد خبر: ۶۸۳۰۶
| |
2068 بازدید
اتفاقات پایان دوران حضور کاشانی در پرسپولیس حالا به دردسر بزرگ ضیا آذری تبدیل شده است

به نوشته خبرآنلاین؛ همه چیز از لیگ برتر هفتم شروع شد. آن زمان حبیب کاشانی به عنوان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس فعالیت می‌کرد و مثل حالا نقش چندانی در چارت مدیریتی سازمان تربیت‌بدنی نداشت. اما حالا شرایط فرق می‌کند و شاید از بد شانسی ضیاءآذری باشد که زمان دو سال به عقب بازگشته است و اختلافاتی که در زمان مدیریت کاشانی در پرسولیس با مدیریت مجموعه ورزشی آزادی وجود داشت سرباز کرده است. دقیقا دو سال پیش بود.

هنوز از ذهن کسی پاک نشده است که حبیب کاشانی و ضیاءآذری پس از پایان تمام بازی‌های خانگی این تیم به مشکل بر می‌خوردند و هر کدام برای به کرسی نشاندن حرف‌های خود متوسل به هرکاری می‌شدند. اما بازنده آن زمان کسی نبود جز حبیب کاشانی. چون اختیاراتی که او داشت به اندازه‌ای نبود که بتواند حرف هایش را به ضیاءآذری تحمیل کند و البته او را از کار برکنار کند! بله از کار برکنار کند.

این خبری است که علیرغم تلاش مسئولان سازمان توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در شرف اتفاق است. چون لاپوشانی این مسئله اصلاً به صلاح هیچ کدام از آنها نیست و طبق آخرین اخبار چارت مدیریتی خود آنها نیز در حال تغییر است! اما اصل ماجرا.

هنوز هم که هنوز است خیلی‌ها به باز کردن این اختلاف نپرداخته‌اند و اصلاً دلیلی برای بروز اختلاف بین کاشانی و ضیاءآذری پیدا نمی‌کنند. سالی که بازیکنان پرسپولیس در لیگ هفتم توپ می‌زدند پیراهن پوشیده شده برتن آنها صندوق تعاونی شهر را تبلیغ می‌کرد.

مسئولان باشگاه پرسپولیس با این صندوق به توافق رسیده بودند که پس از هر بازی و در کنفرانس‌های مطبوعاتی بازیکنان و مربیان این تیم در کنار تابلوهای تبلیغاتی آنها مصاحبه کنند، اما هر بار که قرار بود این اتفاق بیفتد با ممانعت مدیر مجموعه ورزشی آزادی، این کار به مشکل برمی‌خورد وآنچه حبیب کاشانی از دهان آذری می‌شنید این بود: «مدیر من هستم و تبلیغات در کنفرانس‌های مطبوعاتی باید با نظر من انجام شود»

به همین دلیل هم بود که پرسپولیسی‌ها تابلو‌های سیاری را درست کرده بودند و در تونل، راهرو و پله‌های مجموعه ورزشی آزادی، هر کجا که بازیکنان و مربیان مشغول مصاحبه می‌شدند این تابلو‌ها را پشت سر آنها برپا می‌کردند.

جرقه اختلاف از همین موضوع نسبتا جزئی زده شد و آذری هرگز فکرش را هم نمی‌کرد که حبیب کاشانی پس از دو سال یک بار دیگر به ورزش بازگردد و البته آن خاطره را نیز فراموش نکرده باشد. پس از پیچیده شدن شایعه کنار گذاشتن آذری در شهر هیچ کدام از مسئولان شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی حاضر به پاسخگویی در این مورد نشدند. حتی وقتی با خود ضیاء آذری هم تماس گرفتیم او از جواب دادن به سؤال طفره رفت.

آذری چندان تمایل نداشت که در این مورد حرف بزند به همین دلیل هم بود که مدام می‌گفت: «به من چه ارتباطی دارد. از آقای هادیانی بپرسید. اصلاً چه چیزی گیر شما می‌آید که من را از کار برکار کنند! دوست دارید بشنوید که شاید تا همین الان هم از کار برکنار شده باشم»

وقتی از آذری از دلایل برکناری احتمالی و اختلاف با کاشانی می‌پرسیم این حرف را تحویل ما می‌دهد: «من هیچ حرفی در مورد اختلاف، تابلو‌های تبلیغاتی و کاشانی ندارم. اگر می‌خواهید چیزی از زبان من بنویسید، درشت تیتر بزنید. این چیزها برایم اهمیتی ندارد و اصلاً به برکناری توسط سازمان فکر نمی‌کنم»سعی می‌کند خودش را خونسرد نشان بدهد. اما به نظر اتفاقاتی دارد می‌افتد. چه اگر این طور نبود آذری در مورد این شایعات و اتهاماتی که به او وارد شده از خودش دفاع می‌کرد. با این حال یکی از اعضای سازمان تربیت‌بدنی که اطلاعات خوبی از این موضوع دارد در این مورد بیشتر توضیح می‌دهد. آقای (ت)که اصرار زیادی دارد نامش نوشته نشود در این مورد می‌گوید: «راستش چیزی به اسم انتقام یا آن چیزی که برخی از مطبوعات رویش مانور می‌دهند نیست. این کاملاً طبیعی است که با هر تغییر و تحولی یک سری آدم‌ها جابجا می‌شوند و در پست‌های دیگرخدمت می‌کنند. شاید کنار گذاشتن آقای آذری هم شامل این تغییر و تحولات شود. اما بعضی‌ها شیطنت می‌کنند. من نمی‌دانم نقش کاشانی در این مورد چیست اما می‌خواهم بگویم که خیلی از اخبار منتشره در وصف کاشانی و آذری مستند نیست»

آقای (ت)در واکنش به ادعای برخی از مسئولان شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور که به صورت غیر رسمی مصاحبه کرده‌اند و گفته‌اند برکناری آذری کذب محض است و هیچ کس به غیر از آنها اختیار این کار را ندارد حرف‌های دیگری می‌زند. او می‌گوید: «تمام مجموعه‌های که به نوعی با ورزش ارتباط دارند زیر نظر سازمان تربیت‌بدنی اداره می‌شوند. البته آقایان درست می‌گویند، آذری را آنها می‌توانند برکنار کنند اما خود این شرکت نیز فعالیت هایش را زیر نظر سازمان تربیت‌بدنی انجام می‌دهد. آنطور که خود من شنیده‌ام تغییر و تحولاتی اساسی در سازمان توسعه و نگهداری اماکن ورزشی نیز انجام خواهد شد»

تغییر در دستور کار مدیریت سعید لو است و او در هر مصاحبه‌ای که انجام می‌دهد این ادعا را به زبان می‌آورد. در حال حاضر هم رؤسای فدراسیون‌ها در تیررس هستند و هنوز نوبت به شرکت‌هایی مثل توسعه و نگهداری اماکن ورزشی نرسیده است. آیا همه چیز همان طور که ادعا شده پیش می‌رود و حبیب کاشانی دلیلی می‌شود تا ضیاء آذری پس از چند سال فعالیت در مجموعه ورزشی آزادی از کار برکنار شود و کرسی‌اش را به فرد دیگری تحویل دهد؟ باید نشست و دید که چه اتفاقی می‌افتد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار