صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سوال از وزرا از هفته آینده در دستور کار مجلس قرار دارد

در پی تذکر نماینده مردم ارومیه برای رسیدگی سریع‌تر روسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس به تقاضای استیضاح و سوال از وزرا، رئیس مجلس شورای اسلامی از در دستور قرار داشتن سوال از وزرا و البته از هفته آینده خبر داد.
کد خبر: ۶۸۱۸۰۵
| |
2102 بازدید

 نادر قاضی‌پور در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی با استناد به اصل 43 قانون اساسی، گفت: استفاده از توان داخلی در قالب قوانین مختلف تصویب شده است. از روسای کمیسیون‌ها بخواهید به استیضاح‌ها و سوال از وزرا که در کمیسیون‌های تخصصی در جریان است سریع‌تر پاسخ دهند.

به گزارش ایسنا،این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: برای اجرای فرامین رهبری عزیز سوالاتی از وزرا پرسیده‌ایم اما یک عضو هیأت رییسه مجلس (کاتب) به این مسأله توجهی نمی‌کند. از هفته آینده جلسه سوال از وزرا را تشکیل دهید. ما آمده‌ایم تا از ولایت دفاع کنیم، نیامده‌ایم از واردات دفاع کنیم.

وی مدعی شد: تعدادی از وزرا اقدام به واردات کالا که مشابه داخلی دارد، کرده‌اند.

علی لاریجانی در پاسخ به این تذکر خبر از در دستور قرار داشتن سوال از وزرا از هفته آینده خبر داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟