انفجار مین در بانه یک مجروح برجا گذاشت

کد خبر: ۶۸۱۴۵۰
|
۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۸ 03 April 2017
|
3426 بازدید
انفجار یک قبضه مین به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی در شهرستان مرزی بانه در روز گذشته (سیزده بدر) پای یک جوان بانه ای را از ناحیه مچ قطع کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا یک جوان 30 ساله بانه ای به نام 'اسماعیل عزیزیان' اهل روستای 'منیجه لان' هنگام گشت و گذار در نزدیکی روستای کوپیچ علیا بر اثر انفجار مین از ناحیه پا مصدوم شد.
 
مصدوم به کمک افراد حاضر در محل به بیمارستان صلاح الدین ایوبی بانه انتقال داده شد.
 
با وجود تلاش بی وقفه نیروهای پاکسازی میدان های مین، تاکنون تعدادی از مردم مناطق مرزی استان کردستان به ویژه مرزداران، در اثر برخورد و یا انفجار مین و مهمات به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی شهید، جانباز، مجروح و یا معلول شده اند. شهرستان بانه در 242 کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # پل ترامپ
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت