بیانیه پایانی نشست اتحادیه عرب

کد خبر: ۶۸۰۴۶۸
| |
8656 بازدید

بیست و هشتمین اجلاس اتحادیه عرب با برگزاری نشست سران و قرائت بیانیه پایانی در بحر المیت اردن به کار خود پایان داد.

به گزارش مهر به نقل از الجزیره، بیانیه پایانی این اجلاس که توسط «احمد ابوالغیط» دبیر کل این اتحادیه قرائت شد بر حل و فصل مسأله فلسطین بر اساس راه حل دو کشور تأکید و مورد حمایت قرار گرفت.

احمد ابوالغیط با قرائت بیانیه پایانی همچنین گفت: از کشورهای جهان می خواهیم که سفارت خود را به قدس منتقل نکنند.

در این بیانیه بر راهکار سیاسی بحران سوریه تأکید و اعلام شده است که بحران سوریه راه حل نظامی ندارد.

در این بیانیه بر حمایت از قانون اساسی یمن و ائتلاف عربی نیز تأکید شده است و آغاز مذاکرات یمن را بر اساس طرح شورای همکاری خلیج فارس، نتایج گفتگوهای ملی و قطعنامه های بین المللی خواستار شده است.

همچنین در این بیانیه در اظهاراتی مداخله جویانه از حاکمیت امارات بر جزایر سه گانه ایرانی تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی حمایت شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت