انتقاد تند وزیر خارجه افغانستان از پاکستان

کد خبر: ۶۷۸۹۸۶
|
۰۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۷ 22 March 2017
|
4597 بازدید
|
۱
وزیر خارجه افغانستان طی سخنانی پاکستان را به ادامه حمایت از تروریسم متهم کرد.

به گزارش مهر، «صلاح الدین ربانی»، وزیر خارجه افغانستان طی سخنانی پاکستان را به ادامه حمایت از تروریسم متهم کرد.

بر اساس این گزارش، ربانی که هم اکنون در آمریکا به سر می برد، با سخنرانی در شورای آتلانتیک گفت که اسلام آباد تمایلی به متوقف کردن حمایت های خود از تروریسم نداشته و ادامه خشونت ها در افغانستان را نیز با فعالیتهای دولت پاکستان در حمایت از تروریسم مرتبط دانست.

وی همچنین در ادامه سخنان خود، انجام چنین عملیاتی از سوی دولت پاکستان را محکوم کرده و به منزله نقض حریم هوایی شرق این کشور دانست.

گفتنی است تنش ها میان دو کشور افغانستان و پاکستان از چندی پیش و با شدت گرفتن انجام عملیات نظامی و به ویژه هوایی اسلام آباد در نزدیکی مرز شرقی افغانستان و با هدف مبارزه با گروه های تروریستی افراطی بالا گرفته است.
 
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۲
افغانستان هيچ انتقادي نميتونه داشته باشه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت