دولت ترکیه سفیر آلمان را احضار کرد

دولت ترکیه امروز (یکشنبه)به منظور ابراز خشم و عصبانیت خود از برگزاری تظاهرات کردها در فرانکفورت سفیر آلمان را فراخواند.
کد خبر: ۶۷۸۵۰۹
| |
3337 بازدید

دولت ترکیه امروز (یکشنبه)به منظور ابراز خشم و عصبانیت خود از برگزاری تظاهرات کردها در فرانکفورت سفیر آلمان را فراخواند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزرای فرانسه ابراهیم کالین، سخنگوی رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه گفت: این تظاهرات درواقع به نوعی حمایت از شبه نظامیان غیرقانونی کرد محسوب می‌شود.

وی گفن: آلمان بار دیگر نام خود را در یک رسوایی دیگر درج کرد و آن هم دادن مجوز برای استفاده از نمادهای گروه تروریستی جدایی طلب پ ک ک است.

وی افزود: سفیر آلمان برای اعلام مواضع ما و محکومیت این اقدام به شدیدترین وجه به وزارت خارجه فراخوانده شده است.

به گفته کالین تظاهرکنندگان از جشن نوروز به عنوان بهانه‌ای برای تظاهرات استفاده کرده‌اند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت