تاج:درقراردادکی‌روش چیزی تحت عنوان استفاده ازمربی ایرانی نیامده

مهدی تاج درباره مشکل به‌وجود آمده برای دستیاران ایرانی کارلوس‌کی‌روش در تیم ملی فوتبال اظهار داشت: در قرارداد کی‌روش چیزی به‌عنوان اینکه او باید مربی و دستیار ایرانی داشته باشد، نیست. در این باره تفاهمی صورت گرفت، اما در قرارداد سرمربی تیم ملی این مسئله وجود ندارد.
کد خبر: ۶۷۸۳۳۵
|
۲۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۵:۱۳ 19 March 2017
|
3850 بازدید
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در قرارداد با کارلوس کی‌روش چیزی تحت عنوان لزوم استفاده او از مربی ایرانی وجود ندارد.
 
به گزارش تابناک ورزشی، مهدی تاج درباره مشکل به‌وجود آمده برای دستیاران ایرانی کارلوس‌کی‌روش در تیم ملی فوتبال اظهار داشت: در قرارداد کی‌روش چیزی به‌عنوان اینکه او باید مربی و دستیار ایرانی داشته باشد، نیست. در این باره تفاهمی صورت گرفت، اما در قرارداد سرمربی تیم ملی این مسئله وجود ندارد.
 
وی در ادامه گفت‌وگویش افزود: هر مربی‌ می‌تواند دستیارانش را خودش انتخاب کند. در برخی از باشگاه‌ها نیز مربی ایرانی در کنار سرمربی خارجی تیم نیست. به هر حال تیم ملی در دو دیدار آینده با قطر و چین بدون مربی ایرانی به میدان خواهد رفت و آنها حضور نخواهند داشت.
 
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: صحبت‌هایی با مربیان صورت گرفته است. همه آنها با فدراسیون فوتبال قرارداد دارند و فدراسیون به آنها متعهد است.
 
تاج در خصوص موضوع مترجم در تیم ملی نیز تصریح کرد: مشکل مترجم نیز در تیم ملی حل شده است.
تاج:درقراردادکی‌روش چیزی تحت عنوان استفاده ازمربی ایرانی نیامده 
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت