لیگ قهرمانان ونخستین پیروزی تنها نماینده بدون برد ایران

ذوب‌آهن بازهم بنیادکار را در تاشکند شرمنده کرد

جری بنسون مهاجم هندوراسی ذوب‌آهن در دقیقه 55 روی یک ضد حمله پس از دریافت پاس دقیق مهدی مهدی‌پور گل اول این دیدار را به ثمر رساند و مرتضی تبریزی در دقیقه 5+90 گل دوم ذوبی‌ها را از روی نقطه پنالتی زد.
کد خبر: ۶۷۶۹۲۶
|
۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۸ 13 March 2017
|
3338 بازدید
دیدار تیم‌های بنیادکار ازبکستان و ذوب‌آهن ایران با برتری نماینده ایران به اتمام رسید تا سبزهای لیگ ایران در آسیا با بردن آشتی کنند.

به گزارش تابناک ورزشی، در آغاز هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا و از گروه C این رقابت‌ها، تیم فوتبال ذوب‌آهن ایران از ساعت 16:30 امروز (دوشنبه) در ورزشگاه اختصاصی بنیادکار ازبکستان به مصاف این تیم رفت و با نتیجه 2 بر صفر پیروز شد. جری بنسون مهاجم هندوراسی ذوب‌آهن در دقیقه 55 روی یک ضد حمله پس از دریافت پاس دقیق مهدی مهدی‌پور گل اول این دیدار را به ثمر رساند و مرتضی تبریزی در دقیقه 5+90 گل دوم ذوبی‌ها را از روی نقطه پنالتی زد.

ترکیب اصلی ذوب آهن: رشید مظاهری، محمد نژادمهدی، وحید محمدزاده، مهدی مهدی‌پور، محمدرضا حسینی، احسان پهلوان، علی همام، دانیال اسماعیلی‌فر، مهران درخشان‌مهر، جری بنسون و مهدی رجب‌زاده 

مجتبی حسینی در دقیقه 65 این دیدار مرتضی تبریزی را به جای جری بنسون به میدان فرستاد. ربیع عطایا نیز در دقیقه 81 جایگزین مهدی رجب‌زاده شد.

فهد جبار المری داور قطری این دیدار به علی همام از تیم ذوب‌آهن و سانیف از تیم میزبان کارت زرد داد و وادیم سمیرتان را در دقیقه 62 از تیم بنیادکار ازبکستان اخراج کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت