بيل برنز:
درباره مسائل ديگر هم با جليلي صحبت کردم
او همچنين ميگويد که در مورد چند زنداني آمريکايي که شامل خبرنگاران آمريکايي هم ميشود، با سعيد جليلي مذاکره کرده است.
علاوه بر اين، بيل برنز ميگويد: ما علاوه بر موضوعات هستهاي در زمينههاي گوناگون ديگر نيز گفتوگو و تبادل نظر کردهايم.
کد خبر: ۶۷۶۱۴
| | 13626 بازدید
پس از دیدار ویلیام برنز و سعید جلیلی نمایندگان ایران و آمریکا در نشست 5+1 در ژنو، خبرهایی درباره این دیدار و اظهارات مبادله شده در این دیدار منتشر شد که عمده خبرهای منتشره به این موضوع اشاره داشت که این دو دیپلمات درباره برنامه هسته ای ایران مذاکره و صحبت کرده اند اما اطلاعات خبرنگار تابناک از مذاکره این دو دیپلمات برجسته درباره مسائل دیگر نیز حکایت دارد.
به گزارش خبرنگار «تابناک» از آمريکا، ویلیام برنز، نماينده ارشد آمريکا در وزارت خارجه آمريکا که به شواليه ديپلماتهاي آمريکايي معروف است، مدعی شده که در مذاکرات 45 دقيقهاي خود با سعيد جليلي، نماينده ارشد کشورمان در مذکرات 5+1 در ويلاي «بندت» در نزديکي شهر ژنو کشور سوئيس درباره رعايت حقوق بشر در جمهوري اسلامي ايران سخن گفته است.

گفتني است، منابع آمريکايي ادعا کردهاند که در مذاکرات جليلي و ويليام برنز، توافقات ديگري به جز موارد هستهاي بين دو طرف به عمل آمده است که هنوز از محتويات آن اطلاعي در دست نيست.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
1- عقبنشيني آمريكا از عراق و خروج ناوهاي آمريكايي از نزديكي سواحل ايران در خليج فارس.
2- عدم تغيير وضعيت سياسي موجود در بغداد و اينكه كشورهاي همسايه عراق شامل ايران، سوريه، تركيه، عربستان و اردن امنيت اين كشور را در كنترل داشته باشند.
3- تلاش جدي براي حل قضيه فلسطين با پايبندي تهران به حمايت از ملت فلسطين.
4- داخلي دانستن موضوع سلاح مقاومت در لبنان و عدم ارتباط آن به طرفهاي خارجي.
5- تهران حق كامل در دستيابي به تكنولوژي هستهاي پيشرفته غربي در زمينههاي صلح آميز را دارد.
6- رفع تحريمها عليه بخشهاي نفتي و بانكي ايران.
7- عقبنشيني نيروهاي ناتو از افغانستان و ايجاد راهكاري براي تضمين امينت و ثبات در اين كشور و اعلام آمادگي ايران براي كمك در اين زمينه.
حالا مذاكرات دولت اصلاح طلبان را به خاطر بياوريد
چه خيانت ها كه نكردند
نتيجه عمل به دستورات قرآن همين است اون موقع بگيد احمدي نژاد اشتباه ميكند
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟





