صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا خبر داد

جو آرام و ترافیک روان در جاده‌ها

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا با اعلام این مطلب که هم اکنون تمامی محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار هستند، گفت: تردد وسایل نقلیه سنگین به استثنای حاملین مواد سوختی یا فاسد شدنی، امروز در محورهای کندوان، هراز و فیروزکوه ممنوع است.
کد خبر: ۶۷۵۷۰۲
| |
2851 بازدید
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا با اعلام این مطلب که هم اکنون تمامی محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار هستند، گفت: تردد وسایل نقلیه سنگین به استثنای حاملین مواد سوختی یا فاسد شدنی، امروز در محورهای کندوان، هراز و فیروزکوه ممنوع است.

سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در گفت‌وگو با فارس، در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور، اظهار داشت: در حال حاضر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار هستند.

وی به انسداد برخی محورها اشاره و تصریح کرد: محور شمشک به دیزین، پونل به خلخال، سروآباد به پاوه، اولنگ به شاهرود، گنج‌نامه به تویسرکان در همدان، رودبار - کهنوج - قلعه‌گنج در جنوب استان کرمان و همچنین محورهای شیراز - جهرم، نی‌ریز - استهبان در استان فارس به دلیل عدم ایمنی کافی تا اطلاع ثانوی مسدود است.

این مقام ارشد راهنمایی و رانندگی به ممنوعیت تردد وسایل نقلیه سنگین در محورهای کندوان، هراز و فیروزکوه اشاره و بیان داشت: طبق روال جمعه‌ها و به منظور تسهیل در تردد هموطنان، تردد وسایل نقلیه سنگین به استثناء حاملین مواد سوختنی و فاسد شدنی از محورهای فوق ممنوع است.

وی اعلام کرد: تردد انواع وسایل نقلیه در محور کندوان در بازه زمانی 15 تا 23 امروز جمعه مورخ 20 اسفند ماه از کرج به مرزن‌آباد ممنوع بوده و با اعلام مأموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 18 الی 23 امروز از مرزن‌آباد به سمت کرج یک‌طرفه خواهد بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟