تصمیمی درباره عملیات «الرقه» نگرفته ایم

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه با تکرار شرط عدم حضور کردها در عملیات آزادسازی الرقه از ادامه مذاکره برای رسیدن به تصمیم نهایی خبر داد.
کد خبر: ۶۷۵۵۰۲
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۱ 09 March 2017
|
2245 بازدید
سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه با تکرار شرط عدم حضور کردها در عملیات آزادسازی الرقه از ادامه مذاکره برای رسیدن به تصمیم نهایی خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، «ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه امروز پنجشنبه اعلام کرد که هنوز هیچ گونه تصمیمی مبنی بر اینکه چه کسی در عملیات آزادسازی الرقه شرکت کند، گرفته نشده است.

وی با اشاره به مذاکره سه جانبه فرماندهان ارتش ترکیه، روسیه و آمریکا، گفت: طرح ترکیه واضح است اما روند مذاکرات همچنان ادامه دارد.

کالین ادامه داد: تصمیمی مبنی بر اینکه عملیات الرقه چگونه و توسط چه کسی انجام شود، گرفته نشده است. اما همانگونه که به ما قول داده شده، نیروهای کُرد باید از شهر منبج به سمت شرق رود فرات عقب نشینی کنند.

گفتنی است که ترکیه حضور کردهای سوریه در عملیات آزادسازی الرقه را به بهانه همدستی آنها با پ ک ک نمی پذیرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت