میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اصولگرایان اگر به گزینه واحد نرسیدند کاندیدا معرفی نکنند

نائب رئیس فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی گفت: در صورت عدم دستیابی اصولگرایان به گزینه واحد در انتخابات ریاست جمهوری آینده، بهتر است کاندیدایی در این انتخابات معرفی نکنند.
کد خبر: ۶۷۵۰۶۱
| |
2653 بازدید
نائب رئیس فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی گفت: در صورت عدم دستیابی اصولگرایان به گزینه واحد در انتخابات ریاست جمهوری آینده، بهتر است کاندیدایی در این انتخابات معرفی نکنند.

سیدمهدی فرشادان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اگر اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری آینده به گزینه واحدی نرسند بهتر است که کاندیدایی در این انتخابات معرفی نکنند. به هر حال اگر آنها بخواهند نمود واقعی داشته باشند باید به گزینه واحد برسند، در غیر این صورت صرف جلب مشارکت مردم ضرورتی ندارد و مردم خودشان سال‌هاست که در انتخابات‌های مختلف مشارکت می‌کنند.

وی درباره احتمال معرفی گزینه جدی از سوی اصولگرایان برای رقابت با حسن روحانی نیز افزود: به هر حال آنها برای خودشان ملاک و معیارهایی دارند و باید ببینیم که نهایتا به چه گزینه‌ای می‌رسند. قضاوت کردن در این زمینه سخت و هنوز زود است.

نماینده مردم سنندج در مجلس یادآور شد: این امر محتمل است که افرادی به شکل مستقل در انتخابات ریاست جمهوری آینده کاندیدا شوند، اما اینکه بتوانند موفقیتی کسب کنند سخت و دور از انتظار است. در واقع اگر کسانی تحت این عنوان ورود کنند با توجه به اینکه تا الان ساز و کاری برای آنها تعریف نشده بعید است که موفقیت خاصی حاصل کنند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات