ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
برای مالکیت کامل شرکت سرمایه گذاری موتیوا؛

آرامکو ۲.۲ میلیارد دلار به شل پرداخت می‌کند

کمپانی عربستانی آرامکو ۲.۲ میلیارد دلار بابت بدهی و همچنین پایان دادن به همکاری ۱۹ ساله در بخش پالایش که به سرمایه‌گذاری موتیوا مشهور است به "رویال داچ شل" پرداخت خواهد کرد.
کد خبر: ۶۷۴۹۸۹
| |
4548 بازدید
کمپانی عربستانی آرامکو ۲.۲  میلیارد دلار بابت بدهی و همچنین پایان دادن به همکاری ۱۹ ساله در بخش پالایش که به سرمایه‌گذاری موتیوا مشهور است به "رویال داچ شل" پرداخت خواهد کرد.

به گزارش مهر به نقل از بلومبرگ، در پی قرارداد بین دو طرف، آرامکو مالکیت کامل سرمایه گذاری موتیوا را در دست خواهد گرفت که شامل بزرگترین پالایشگاه آمریکا در پورت آرتور ایالت تگزاس می شود و همچنین مالکیت ۲۴ ترمینال پخش را در دست می گیرد.

آرامکو ۲.۲ میلیارد دلار به شل پرداخت می‌کند

گفتنی است کمپانی شل نیز مالکیت انحصاری پالایشگاه های نارکو و کانونت و ۱۱ ترمینال پخش را از آن خود می کند.

بر طبق این قرارداد، آرامکو برای بی حساب شدن در این معامله ۲.۲ میلیارد دلار به طرف آمریکایی خود می پردازد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار