ته چین؛

طرز تهیه کروسان

کد خبر: ۶۷۴۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۹ 07 March 2017
تعداد بازدید : 278

مواد لازم :
سه و نیم پیمانه آرد
یک و نیم قاشق شکر
نیم قاشق چای‌خوری نمک
دو و یک چهارم قاشق چای‌خوری مخمر خشک شده
سه تخم مرغ
سه چهارم پیمانه شیر
شش قاشق کره آب شده

بازدید 6336
نان شیرینی کروسان، در اصل یک نان فرانسوی است که گاهی ساده و گاهی با مربا و سایر افزودنی‌ها سرو می شود. دستور پخت کروسان را در این ویدیوی تابناک فرا میگیرید.
اشتراک گذاری