میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ریزش آوار بر سر 3 کارگر

کد خبر: ۶۷۴۶۳۹
| |
3794 بازدید

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر از تخریب دیواره یک زمین گودبرداری شده بر سر سه کارگر خبر داد.

سید جلال ملکی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: وقوع حادثه ریزش آوار در ساعت 8:07 صبح امروز به سامانه 125 اطلاع داده شد که در پی آن ستاد فرماندهی، آتش نشانان دو ایستگاه را به همراه امکانات لازم به محل حادثه واقع در خیابان قیطریه، خیابان شیروانی اعزام کرد.

وی با اشاره به حضور عوامل آتش نشانی در محل حادثه تصریح کرد: پس از حضور آتش نشانان در محل مشاهده شد که حادثه در یک قطعه زمین گودبردای شده به مساحت حدود 300 متر مربع رخ داده و در پی آن بخشی از دیواره ضلع شمالی و ستون‌ها ریزش کرده و بر سر سه کارگر ریخته که دو کارگر در زیر آوار محبوس شده بودند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی با بیان اینکه هر سه کارگر به عوامل اورژانس تحویل داده شدند، گفت: این افراد که همگی از اتباع کشور افغانستان بودند برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان منتقل شدند.
 
به گفته وی، آتش نشانان پس از ایمن سازی محل در ساعت 9:14 به عملیات خود خاتمه دادند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت