کلاهبرداری میلیونی به بهانه لغو حکم اعدام
مردی که مدعی بود با نفوذ زیادی که در دستگاه قضایی دارد میتواند حکم اعدام را لغو کند پس از کلاهبرداری ۴۰۰ میلیون تومانی از خانواده ۳ زندانی دستگیر شد.
به گزارش همشهری، اين مرد با شكايت خانواده 3زنداني محكوم به اعدام تحت تعقيب پليس و دستگاه قضايي قرار گرفت. يكي از شاكيان گفت: مدتي قبل يكي از اعضاي خانوادهام به جرم حمل و قاچاق موادمخدر به اعدام محكوم شد. او در زندان بهسر ميبرد و زماني كه پيگير پروندهاش بوديم، با مردي آشنا شديم كه ميگفت نفوذ زيادي در دستگاه قضايي دارد.
او ميگفت كه ميتواند در ازاي دريافت مبلغي، حكم اعدام را لغو كند و ما كه حرفش را باور كرده بوديم 200ميليون تومان به حسابش واريز كرديم اما پس از مدتي متوجه شديم كه حكم اعدام به مرحله اجرا درآمده است. پس از آن وقتي با آقاي بانفوذ تماس گرفتيم، او جواب تلفنهايمان را نداد و فهميديم كه سر ما كلاه گذاشته است. با اين شكايت، تحقيقات براي دستگيري مرد كلاهبردار شروع شد و مأموران متوجه شدند كه 2خانواده ديگر نيز فريب وي را خوردهاند. اين مرد از اين دو خانواده نيز به بهانه لغو حكم اعدام جمعا 200ميليون تومان كلاهبرداري كرده بود.
او گفت: اين پرونده با قاطعيت در حال رسيدگي مقدماتي در دادسراي عمومي و انقلاب بندرعباس است و پس از صدور كيفرخواست براي صدور حكم مقتضي به دادگاه ارسال ميشود.


