ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رئیس شورای هماهنگی نیروهای حزب الله شرق کشور خبر داد؛

تصمیم انصار حزب‌الله برای ارائه لیست در انتخابات شوراها

رئیس شورای هماهنگی نیرو های حزب الله شرق کشور اظهار کرد: در تهران هم لیست ۲۴ نفره حزب‌الله در حال ارزیابی و طی مراحل ارائه می‌باشد و جبهه مدافعان حریم انقلاب اسلامی ( بدرا) به زودی اعلام موجودیت می‌کند.
کد خبر: ۶۷۲۴۰۷
| |
2808 بازدید
رئیس شورای هماهنگی نیرو های حزب الله شرق کشور از ارائه لیست انتخابات از سوی حزب‌الله برای انتخابات شوراهای شهر و روستا با عنوان لیست (خدمت) خبر داد.

«حمید استاد» در گفت گو با خبرنگار «تابناک» خراسان رضوی از ارائه لیست «خدمت» از سوی حزب الله برای انتخابات شوراهای شهر و روستاهای خراسان خبر داد.
 
وی تاکید کرد: با احترام به اصولگرایان این لیست همانند دوره های قبل شورای شهر مستقل بوده و از پشتیبانی هیئت‌ها و مجامع مذهبی هم برخوردار است.  
 
به گفته این فعال فرهنگی، در مشهد نیز لیست ۱۵ نفره‌ای برای انتخابات شورای اسلامی شهر از میان افراد کارآزموده و متعهدی که دارای تخصص‌های مرتبط نیز باشد درحال بررسی و ارزیابی می‌باشد که به‌موقع به اطلاع عموم خواهد رسید.  
 
رئیس شورای هماهنگی نیرو های حزب الله شرق کشور اظهار کرد: در تهران هم لیست ۲۴ نفره حزب‌الله در حال ارزیابی و طی مراحل ارائه می‌باشد و جبهه مدافعان حریم انقلاب اسلامی ( بدرا) به زودی اعلام موجودیت می‌کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟