صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سکه مولانا به نام دیگران ضرب می‌شود

اما وقتی این رویکرد با حرکتی خزنده به سمت تصاحب ادیب ایرانی توسط کشور همسایه (ترکیه) و دیگر کشورها پیش می رود، دیگر نمی توان آن را مثبت قلمداد کرد و خوشبین بود.
کد خبر: ۶۷۱
| |
3089 بازدید

وقتی کشورهای اروپایی و حتی اعراب برای مفاخر فرهنگی ما ایرانیان پروژه‌های سینمایی و فرهنگی گسترده تدارک دیده‌اند تنها کاری که از دست ما بر می‌آید ظاهرا فقط افسوس خوردن و نظاره کردن است.

به گزارش خبرنگار مهر، امسال هشتصدمین سال تولد عارف، فیلسوف و شاعر فارسی زبان، مولانا جلال الدین محمد بلخی است. به همین مناسبت و به خاطر جهانی بودن وجهه این شاعر ایرانی، یونسکو سال 2007 را سال مولانا اعلام کرد.

در همین راستا کشورهای مختلفی برای بزرگداشت این شاعر بزرگ به تکاپو افتادند که فی نفسه رویکردی مثبت تلقی می شود. اما وقتی این رویکرد با حرکتی خزنده به سمت تصاحب ادیب ایرانی توسط کشور همسایه (ترکیه) و دیگر کشورها پیش می رود، دیگر نمی توان آن را مثبت قلمداد کرد و خوشبین بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟