ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رئیس دفتر سابق نتانیاهو به فساد متهم شد

کد خبر: ۶۷۰۷۹۵
| |
3732 بازدید
پلیس رژیم صهیونیستی از دست‌یابی به مدارکی خبر داد که رئیس دفتر سابق بنیامین نتانیاهو را به فساد مالی متهم می کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری اسکای نیوز عربی، در بیانیه صادره از سوی پلیس اسرائیل آمده است که آری هارو، رئیس سابق دفتر نخست وزیر اسرائیل از پست خود برای به دست آوردن منافع شخصی به صورت نامشروع و غیرقانونی استفاده کرده است.

به نظر می رسد که این اتهامات تاثیر سیاسی چندانی بر نتانیاهو نداشته باشد چرا که خود وی در حال حاضر درگیر تحقیقات پلیس در زمینه اتهامات مربوط به فساد مالی‌اش است.

پلیس اسرائیل اعلام کرد که تحقیقاتش در خصوص اتهامات هارو در میانه سال 2015 و بعد از برکناری وی از ریاست دفتر نتانیاهو آغاز شد.

بر اساس تحقیقات صورت گرفته هارو که پیشتر در شرکه 3اچ گلوبال مشغول به کار بوده، اقدام به فروش این شرکت از طریق اسناد جعلی کرده و همچنان مالکیت آن را بر عهده داشته و از سود آن استفاده می کرده است این در حالیست که وی تعهد داده بود قبل از به دست گرفتن پست مذکور شرکت خود را بفروشد.

پلیس اعلام کرد که نتایج تحقیقات خود را به دادستانی کل ارائه می دهد و احتمال دارد هارو به اختلاس و رشوه‌خواری و کلاه برداری نیز متهم شود.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات