مخالفت با قراردادن سپاه درلیست گروه‌های تروریستی

یکی از مقامات ارشد سازمان امنیت و همکاری اروپا که وظیفه مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز را بر عهده دارد با اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان گروه تروریستی مخالفت کرد.
کد خبر: ۶۷۰۵۷۴
| |
8685 بازدید
«پیتر نیومن»، از مقام‌های ارشد اروپایی که در سازمان امنیت و همکاری اروپا وظیفه مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز را بر عهده دارد با اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان گروه تروریستی مخالفت کرده است.

به گزارش فارس به نقل از واشنگتن‌فری‌بیکن، «نیومن» در حساب کاربری‌اش در توئیتر، «مارک فیتزپاتریک» از تحلیلگران ضدایرانی آمریکایی را خطاب قرار داده و به صراحت گفته که با تروریست خطاب کردن ایران مخالف است.

فیتزپاتریک نوشته است: «دنیس راس و من در این مورد موافقیم که قرار دادن سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی معنایی دارد. تحریم‌های دیگر همین حالا علیه آنها اعمال می‌شود.»

«نیومن» در پاسخ به این پست فیتزپاتریک نوشته است: «مثل اخوان‌المسلمین، بحث اصلی درباره قرار دادن آنها در فهرست سازمان‌های تروریستی این است که آنها چنین سازمانی (تروریستی) نیستند.»

پایگاه واشنگتن‌فری‌بیکن نوشته که نیومن این توئیت را روز سه‌شنبه، یک روز قبل از انتصابش به سمت نماینده ویژه سازمان امنیت و همکاری اروپا در امور مبارزه با افراط‌گرایی نوشته است.

او در این سمت وظیفه کمک به سازمان امنیت و همکاری اروپا برای مقابله با تروریسم را بر عهده خواهد داشت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت