استقامت فورد در روسیه جواب داد

فورد نخستین خودروساز عمده‌ای است که پس از سه سال ناخوشایند شاهد رشد فروش در بازار روسیه است. این رشد تصمیم فورد برای حضور در این بازار بی‌ثبات را توجیه می‌کند.
کد خبر: ۶۷۰۰۳۳
| |
4700 بازدید
فورد نخستین خودروساز عمده‌ای است که پس از سه سال ناخوشایند شاهد رشد فروش در بازار روسیه است. این رشد تصمیم فورد برای حضور در این بازار بی‌ثبات را توجیه می‌کند. 

به گزارش رویترز، درپی بحران اقتصادی به وجود آمده از کاهش قیمت نفت و اعمال تحریم‌های غرب علیه روسیه، فروش خودرو در این کشور نسبت به اوج فروش در سال 2012 بیش از 50 درصد کاهش یافته است. در سال 2016 فروش در بازار روسیه 11 درصد کاهش یافت و در ماه ژانویه نیز نسبت به ژانویه سال گذشته افت 5 درصدی را تجربه کرد. 

بزرگ‌ترین رقیب آمریکایی فورد یعنی جنرال موتورز دو سال پیش از روسیه خارج شد. اما فورد نه تنها تصمیم گرفت در روسیه بماند، بلکه به سرمایه‌گذاری‌های خود ادامه داد و مدل‌های جدید و متناسب با بازار این کشور عرضه کرد. فروش فورد در بازار روسیه در سال 2016 با رشد 10 درصدی رو به رو شد. فورد می‌گوید این موفقیت ثابت می‌کند استراتژی این شرکت درست بوده است.

منبع: دنیای اقتصاد
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت