تعداد بازدید : 160
کد خبر:۶۶۸۴۷۱
کد خبر:۶۶۸۴۷۱
9193 بازدید
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ | ۱۳۹۵/۱۱/۲۹
17 February 2017
ته چین؛

چگونه چاقوی آشپزخانه را تیز کنیم؟

چاقو ابزار ضروری یک آشپز محسوب می شود و معمولاً آشپزها مجموعه‌ای از چاقوها با کارکردهای متفاوت را در اختیار دارند اما اگر این چاقوها به اندازه کافی تیز نباشد، دست آشپز برای آشپزی خوب بسته است. حال چگونه باید چاقو را تیز نگه داشت؟ در ویدیویی که در «تابناک» با زیرنویس فارسی می‌بینید، به این پرسش پاسخ داده شده است
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.