عزیزی در نطق میان دستور:

باید فکری به حال نظام پولی و مالی کشور کنیم

نماینده مردم شیروان در مجلس با انتقاد از سیستم نظام پولی و مالی کشور گفت: تا کی باید بالاترین نرخ بهره بانکی از آن ما باشد.
کد خبر: ۶۶۷۷۰۷
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۰ 15 February 2017
|
2609 بازدید
عبدالرضا عزیزی نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی در نطق‌میان دستور مجلس با اشاره به اینکه باید برای مشکلات کشور چاره‌ای اندیشید، عنوان داشت:‌ نظام پولی و مالی در کشور  بیش از 100 سال قدمت ندارد و روزی نیست که خبر از اختلاس جدید به گوش نرسد.

وی با انتقاد از سیستم ارزش پولی کشور گفت: ما می‌توانیم سرزمین‌مان را از جنگ نظامی نجات دهیم اما از جنگ اقتصادی نمی‌توانیم نجات بدهیم.

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جنگ ارزی و لزوم توجه به این حوزه یادآور شد: حضور فعال دراین عرصه لازم است و اگر حضور در این عرصه مهم‌تر از هشت سال دفاع مقدس نباشد، کمتر نیست.

وی ادامه داد: ‌ارزش پول در اسلام ثابت است، در اسلام وام کم بهره و پربهره نداریم بلکه در اسلام قرض‌الحسنه مطرح است و ربا جایز نیست.

عزیزی با انتقاد از وام‌های پربهره در کشور و نرخ سود بانکی گفت: تا کی باید بالاترین نرخ بهره بانکی از آن ما باشد؟! تا کی مراجع بگویند که ربا تار و پود جامعه را در برگرفته است؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت
آخرین اخبار