صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کلهر:رفتار جوانان در ابتداي جنگ متأثر از فيلم‌هاي "وسترن" بود!!

كلهر گفت: تصور اينكه با تغيير معاون سينمايي يا وزير ارشاد وضعيت سينماي ايران درست مي شود، قطعا ‌اشتباه است. سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در تغيير و تحول فرهنگي كشور حدود 8 تا 10 درصد ‌است.
کد خبر: ۶۶۳۹۰
| |
13381 بازدید

آفتاب یزد: چهار سال قبل در آستانه آغاز به كار دولت نهم، مهدي كلهر كه از ياران نـزديـك احـمـدي‌نـژاد اسـت بـا يـكـي از شبكه‌هاي ماهواره‌اي فارسي زبان گفتگو كرد.

اين گفتگو در واقع پذيرش نقش همين شبكه‌ها در داخل كشور و تلاش براي استفاده از نفوذ آنها براي تبيين ديدگاه حلقه نزديك به رئيس دولت حساب مي‌شد.

در كنار اين نكته، برخي اظهارات كلهر از جمله تأكيد او بر بلامانع بودن بازگشت خوانندگان لس آنجلسي به كشور، بازتاب‌هايي در ميان اصولگرايان داشت.

البته در چهار سال حاكميت دولت نهم، فضاي جامعه و بعضي برخوردها با جوانان، تفاوت عمده‌اي با اظهارات تبليغاتي احمدي نژاد و ياران او داشت و جز چند ابراز مخالفت نه چندان جدي، تحركي از سوي دولت براي به كرسي نشاندن ديدگاه‌هاي مطرح شده در جريان رقابت‌هاي انتخاباتي سال 84 مشاهده نشد.

چهار سال بعد از گفتگوي جنجالي كلهر كه در نوع خود تازگي داشت در حالي كه دولت دهم كار خود را به تازگي آغاز كرده است مشاور احمدي نژاد بار ديگر سـخناني گفته كه قطعاً طرح آن توسط مشاوران يا نزديكان خاتمي و ساير اصلاح طلبان با واكنش‌هاي شديدي روبه‌رو مي شد.

سخنان اخير كلهر اگر چه ظاهراً مرتبط با امور فرهنگي است اما در بخش‌هاي مختلف آن تعريض‌هايي به ميرحسين موسوي و ياران او وجود دارد. يكي از مهمترين نكات مورد نظر كلهر، اشاره او به سخنراني ابتداي دهه 60 بيژن نامدار زنگنه – يكي از اعضاي اصلي ستاد انتخاباتي ميرحسين موسوي در انتخابات اخير – است.

كلهر در اين مورد ادعا كرده است: "مهندس بيژن زنگنه ‌بعد از ادغام دو وزارت فرهنگ و هنر و ارشاد اسلامي، معاون فرهنگي وزارت جديد شد و در يك سخنراني ‌اعلام كرد كه جواناني كه ما تربيت كرديم هم اكنون در جبهه ها مي جنگند. من دو سال و نيم پست هاي ‌معاونت فرهنگي، هنري و سينمايي را تجربه كرده بودم، بعد از سخنراني به وي گفتم اين جوانان تربيت شده ‌فرهنگ اسلامي شما نيستند، ظلم ستيزي اين جوانان متاثر از فيلم هاي وسترن آمريكايي و ايتاليايي است. 25 ‌سال بعد جوان هايي را كه با فرهنگ شما تربيت مي شوند، خواهيم ديد."

‌مشاور احمدي نژاد در امور اطـلاع رسـانـي و رسـانـه، گفت: هم اكنون يك نوع بي‌تفاوتي بچه پولداري ‌معنوي، برخي علماي ما را فرا گرفته كه ما را نسبت به قدرت و نفوذ رسانه غافل كرده است و انديشمندان ما ‌بايد به اينكه يك فيلم چه تاثيراتي مي تواند داشته باشد و ندارد و چه تاثيراتي مي توانست داشته باشد و الان ‌شايد جهت عكس دارد، دقت و توجه كنند. ‌

كلهر كه با ايرنا گفتگو مي‌كرده است با اشاره به اينكه در دولت شهيد رجايي رئيس جمهور وقت، قائم مقام وزير فرهنگ، از نيمه دوم 59 تا ‌نيمه دوم سال 60 بوده است، گفت: يك هشتم مسئوليت من را سينما تشكيل مي داد. از بهمن سال 60 تا مرداد ‌سال 61 به سمت معـاونـت سينمـايـي انتخـاب شـدم، در اين هفت ماه جشنواره بين المللي فجر را تاسيس كردم و ‌بابت اين هم حاضرم هر جور توبيخي را تحمل كنم. ‌

عضو شوراي نظارت بر صدا و سيما، با اشاره به اينكه فيلم سينمايي برزخي ها قبل از بنده در دوره ‌محمدعلي نجفي توسط بخش خصوصي ساخته شده بود، افزود: در دوره من اين فيلم اصلاح و سپس به نمايش ‌گذاشته شد. فيلم هاي سينمايي دادا و دادشاه با بازي سعيد راد در زمان من ساخته شد.

‌وي با بيان اينكه در دوره خدمت من در معاونت سينمايي وزارت ارشاد، سعيد راد، ايرج قادري و فردين در ‌بازيگري نقش ايفا كرده‌اند، افزود: حضور بازيگران قديمي در سينماي ايران، سياست امام(ره)، رئيـس جمهـور ‌وقـت حضـرت آيـت اللـه خامنه اي و ميـرحسيـن مـوسـوي هم بود. ‌

كلهر خاطرنشان كرد: ميرحسين موسوي با ورود گروه فشاري كه وارد اين عرصه شد و جزو دوستان وي ‌بودند، گفت كه فعلا جلويش را بگيريد كه من نگرفتم و گفتم من با نخست وزيري كه قانوني عمل نمي كند، كار ‌نمي‌كنم. البته وي آن زمان، هم نخست وزير و هم سرپرست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بود، يعني به ‌عنوان وزير اين را به من گفت نه به عنوان نخست وزير.

‌به گفته وي، پس از آن بسياري از كارگردان ها مثل ناصر تقوايي نابود شدند، تقوايي در زمان موسوي 10 ‌سال كار نكرد و سعيد راد نيز ديگر نتوانست بازي كند. ‌

كلهر گفت: تصور اينكه با تغيير معاون سينمايي يا وزير ارشاد وضعيت سينماي ايران درست مي شود، قطعا ‌اشتباه است. سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در تغيير و تحول فرهنگي كشور حدود 8 تا 10 درصد ‌است.

‌وي با اشاره به اينكه با تدوين مهندسي فرهنگي مي‌توان درصد شجاعت جوان امروز را سنجيد، تاكيد كرد: ‌ميزان شجاعت جوانان براي دفاع از اين مرز و بوم به تفكيك هر شهر و استان، يك مسئله مهم فرهنگي ‌است كه در برنامه ريزي هاي كلان نظام موثر است. ‌

كلهر با اشاره به اينكه اسلامگراها در تركيه كه يك كشور لائيك است، به مراتب بهتر از ما مفاهيم اسلامي ‌را درك كرده و عمل مي كنند، گفت: اردوغان با يك كلمه جلوي اسرائيل ايستاد و همه از اين رجل سياسي ‌قدرداني و حمايت كردند. در حالي كه در كشور ما يك رجل سياسي، خانواده‌اش را به خاطر ملت نابود كرده و ‌با كوچكترين تصور خطا از وي، تا هفت نسلش را لعن مي كنيم و اسم خود را هم مسلمان گذاشته ايم. ‌

وي تصريح كرد كه بسياري از منتقدان در جريان دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري انصاف را رعايت ‌نكرده و براساس واقعيت نظر ندادند. برخي از خبرنگاران در گشايش ساختمان برج سيمان كه حدود 100 ‌متر ارتفاع داشت يك عكس هم نگرفتند و وقتي علت را جويا مي شديم، پاسخ مي دادند كه اگر عكس هم ‌بگيريم سردبير چاپ نمي كند. ‌
عضو شوراي نظارت بر صدا و سيما، عنوان كرد: ملتي كه انصاف نداشته باشد، حتي اگر گرفتار رضاخان شود نبايد ناراحت شود. بعضي اوقات خدمتگذاران را به عرش مي رسانيم و از زيادي تجليل و تكريم، او را ‌فاسد كرده و به شاه شاهان تبديل مي‌كنيم و گاهي چنان بي‌وفايي و ناسپاسي مي كنيم كه نسل آينده از ادامه راه ‌آنان مايوس مي شود. ‌

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۷/۰۸
بنده خدا منظوري ندارد. از يك جماعتي كه هيچ ربطي به موضوع جنگ ندارند . امروز از خوان پر نعمت اون بهره مندند چه انتظاري داريد. ايشون و ساير دوستانشان چنگ رو از يك دريچه هايي ديدند كه به دليل آفيت زياد شبيه فيلم وسترن و كلاه قرمزي است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۷/۰۸
هر عاقلی از این سخنان برداشتی جز این ندارد که برخی آقایان دلشان می خواهد یک حرفهایی را بزنند ولی راست حسینی نمی توانند و به جای آن چیزهای دیگری می گویند و آسمان و ریسمان می بافند ولی برای مخاطب خاص منظورشان روشن است!!
حیف از شهدا و جانبازان و همه خدمتگزاران این نظام مقدس که امروزه شاهد چنین افکاری باشیم...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۸۸/۰۷/۰۸
آقای کلهر 4 سال پیش نظرتون در مورد تلویزیون های ماهواره ای چه بود. اما حلا به جای آزادی این تلویزیون ها فقط پازیته.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۷/۰۸
به این آقای کلهر محترم بگید که تمام بچه های جنگ رو اگه فیلمهای وسترن تربیت کردند این بچه های امروزی رو هم صدا و سیمای شما تربیت نمودند.
ولله اگه این حرف از دهن یک اصلاح طلب یا شخصی که دولت با اون مشکل داره( توجه کنید که دولت با اون نه اون با دولت) درمیومد همین آقایامن تو بوق و کرنا میکردند که : به شهدا و رزمندگان ما توهین شد، به خانواده های زمان انقلاب به امام راحل و تمام انقلابیون توهین شد.
به کجا رسیدیم که باید هر روز شاهد یک توهین جدید به گذشته پر غرورمون باشیم. به نظرم این نوع زیر سئوال بردن گذشته رو آقای احمدی نژاد باب کرده.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۸۸/۰۷/۰۸
از مدل موی بلند آقای کلهر معلوم است که تحت تاثیر فیلمهای امریکائی است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۷/۰۸
خیلی با حال تشریف دارند ، شرم آوره ، شهادت خیل عظیم اسوه های انسانیت کجا و بی مخی حضرات!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۷/۰۸
برای این آقا(کلهر) واقعا متاسفم چرا که احساسات و اعتقادات جوانان (نسل اول) را (ابتدا انقلاب را راهبری کردند سپس مرزها را راهبری و مدیریت نمودند و برای این کار خونها دادند) را با فیلم های کابویی مقایسه میکنند .!!!!!!!!
آنچه مشخص است ایشان مانند زعمای خود فکر نکرده فقط کلمات را ردیف می نماید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۷/۰۸
شما از خانواده شهدا و هزاران شهید حیا نمی کنید؟
شرم کن و خجالت بکش که اینهمه شهید و جانباز و رزمنده را مقلد چند هنر پیشه بی شرم هالیوودی می دونی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۷/۰۸
جوانهای تربیت ! شده ایشان با فیلمهای برزخی ها و دادا را هم داریم میبینیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۸۸/۰۷/۰۸
آقاي كلهر آنها كساني نبودند كه فيلم وسترن ديده باشند. آنها همان كساني هستند كه حضرت امام راحل زماني به شاه گفته بود سربازان من در گهواره هستند. بله جناب كلهر، اينها همان سرابازان وعده داه شده امام بودند. بنابراين بهتر است نگاهي به تاريخ انقلاب بياندازيد.
يك خبرنگار.

برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟