صندوق طلا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخرین وضعیت پرونده شکایت از مدیرمسئول کیهان

کد خبر: ۶۶۳۸۰۲
| |
5557 بازدید

 پرونده حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان برای رسیدگی به اعتراض فاطمه راکعی، به دادگاه کارکنان دولت ارجاع شد.

به گزارش تسنیم سید محمود علیزاده طباطبایی وکیل مدافع فاطمه راکعی با اعلام این خبر به خبرگزاری تسنیم درباره آخرین وضعیت پرونده شکایت موکلش از مدیرمسئول روزنامه کیهان اظهار کرد: موکلم به اتهام توهین، افترا و نشر اکاذیب از آقای شریعتمداری شکایت کرده بود که شعبه بازپرسی در ارتباط با دو اتهام توهین و افترا برای مدیرمسئول کیهان قرار منع تعقیب و در ارتباط با نشراکاذیب، قرار مجرمیت صادر کرده است.

این وکیل دادگستری افزود: در مهلت قانونی به قرار منع تعقیب صادره اعتراض کردیم که پرونده برای رسیدگی به اعتراض موکل به دادگاه کارکنان دولت ارجاع شده ولی هنوز تعیین شعبه نشده است.

علیزاده طباطبایی همچنین درباره پرونده محمدعلی طاهری سرکرده عرفان حلقه و زمان برگزتری دادگاه وی گفت که قول داده‌اند اسفند ماه دادگاه آقای طاهری برگزار شود.

او که در پرونده دکل نفتی گمشده نیز وکالت محسن مهاجرانی را بر عهده دارد افزود: فعلاً در این پرونده هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات