صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
از بركناري چند ساعته كرانيكار تا...

همه سركاريم!

حبيب كاشاني كه همراه با سعيدلو در روز بازي تيم‌هاي ملي فوتسال ايران و برزيل در سالن 12 هزار نفري آزادي حاضر شده بود، اعلام كرد كه هر كجا تكليف كنند و لازم باشد،‌حاضر به خدمتگزاري است و حتي سوال در مورد مديريت در پرسپوليس را به صورت منفي پاسخ نداد ولي حكايت رييس سابق فدراسيون فوتبال كمي با كاشاني فرق دارد.
کد خبر: ۶۵۹۶۸
| |
1732 بازدید

احتمالا اهالي فوتبال ديروز را بابت اوضاع و احوال پرسپوليس در سرگيجه كامل سپري كرده‌اند. از همين جا با اهالي رسانه‌هاي ديداري و شنيداري هم ابراز همدردي مي‌كنيم چون مجبور بودند هر ساعت خبري جديد و متناقض با خبر قبلي به مخاطبان خود برسانند.

به نوشته گل؛ در همين راستا تا آخرين ساعات كاري روزنامه منتظر مانديم تا در يك مطلب جمع‌بندي شده مجموعه اخبار و صحبت‌هاي ديروز را تقديم خوانندگان و مخصوصا هواداران پرسپوليس بكنيم...


بركناري كرانيكار
دقايقي بعد از سوت پايان بازي پرسپوليس با پيكان كه به ثبت اولين شكست قرمزها در ليگ نهم منجر شد، عباس انصاري‌فرد مدير‌عامل باشگاه خبر بركناري زلاتكو كرانيكار سرمربي كروات تيمش را در حضور نمايندگان رسانه‌هاي گروهي اعلام كرد و در عين حال حسين عبدي دستيار ايراني كرانيكار را تا زمان تعيين جانشين او به عنوان سرمربي موقت پرسپوليس معرفي كرد.

البته انصاري‌فرد كه از بازي با شاهين بوشهر و تساوي خانگي با اين تيم قعرنشين آن مقطع همواره زير تيغ انتقادات هواداران تيمش قرار گرفته و با شعار «حيا كن، رها كن» مواجه مي‌شود و مقابل پيكان هم با چنين سناريويي مواجه شد، خبر بركناري كرانيكار را تا آخر شب در تمام بخش‌هاي خبري و ورزشي صداوسيما هم اعلام شد ولي با يك زيركي خاص خود تصميم نهايي را به جلسه كميته فني موكول كرد تا حداقل راه فراري براي خود باقي گذاشته باشد.


زنگ خطر سعيدلو
صبح ديروز و در حالي كه جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس در حالي تشكيل شدن بود، مصاحبه رييس سازمان تربيت‌بدني زنگ خطر را نه براي كرانيكار بلكه براي مديران پرسپوليس به صدا درآورد.

علي سعيدلو كه رييس مجمع باشگاه پرسپوليس هم شده است اعلام كرد كه در حال بررسي كامل شرايط پرسپوليس است و تصميمات جديد و جدي براي خوشحال كردن هواداران پر‌شمار اين تيم را حداكثر تا فردا شب (يكشنبه شب) اتخاذ خواهد كرد.


توجيهات مفيد كرانيكار
اما خبر ابقاي كرانيكار شوك بعدي براي اهالي فوتبال بود. گويا مرد كروات در جلسه كميته فني باشگاه كه با حضور همايون بهزادي، ‌حميد جاسميان و محمدرضا زادمهر و البته خود انصاري‌فرد و سرمربي تيم انجام شد، زلاتكو كرانيكار به شكلي از خود دفاع مي‌كند كه كميته فني راي به ابقاي او مي‌دهد.

انصاري‌فرد بعد از اين جلسه مي‌گويد: «من كرانيكار را اخراج نكردم بلكه در تصميمي شخصي او را كنار گذاشتم (كمي تا قسمتي به سرگيجه، اضافه شد چون هنوز فرق اخراج و بركناري را در ادبيات فوتبالي پيدا نكرده‌ايم) اما در اين جلسه تصميم عوض شد چون با توضيحات و دفاعيات كرانيكار قانع شدم و نظر كميته فني هم همانطور كه قبلا گفته بودم برايم اهميت زيادي داشت و قابل احترام بود. به هر حال تذكرات جدي را به او داديم چون به اين باور رسيديم كه در مقطع فعلي و در آستانه داربي،‌ تغيير سرمربي با تغيير تاكتيك احتمالي به ضرر تيم است. از او خواستيم در داربي گل اول را پرسپوليس بزند تا مجبور نباشيم براي جبران تلاش كنيم. كرانيكار داربي را ببرد مي‌تواند ادامه دهد، هرچند كه داربي يك بازي ويژه است كه عوامل زيادي در نتيجه آن موثر هستند و حتي در صورت باخت در داربي هم نمي‌توان كرانيكار را مقصر اصلي دانست.»

اگر شما از توضيحات انصاري‌فرد چيزي متوجه شديد لطفا به ما هم اطلاع بدهيد چون ملتفت نشديم بالاخره داربي و نتيجه‌اش در سرنوشت همكاري كرانيكار و پرسپوليس تاثير دارد يا خير؟


زمزمه‌هاي تغيير مديريت
البته تمام حواشي پرسپوليس محدود به كرانيكار، ناداوري مقابل پيكان و يكي، دو مصاحبه تند و تيز از بائو و حيدري در مورد كم‌شدن رفاقت در تيم نمي‌شه بلكه پس از اعلام سعيد‌لو مبني بر اتخاذ تصميمات جديد تا يكشنبه شب در مورد پرسپوليس زمزمه‌هاي تغيير انصاري‌فرد و بركناري او قوت گرفت.

مديري كه از هواداران گرفته تا كاپيتان، او را مقصر اول ناكامي‌هاي پرسپوليس معرفي مي‌كنند همواره در خطر بركناري است و حالا با كسب 11 امتياز از هشت بازي، او را به عنوان مسوول اول عدم نتيجه‌گيري در سيبل قرار داده است.

گمانه‌زني‌هاي بسياري هم وجود دارد، از يك طرف برخي معتقدند مجيد فرخزادي كه رفاقت نزديكي با سعيدلو دارد در آينده نزديك به عنوان مدير‌عامل معرفي خواهد شد، برخي ديگر هم بر اين باورند كه انصاري‌فرد تا پايان فصل مورد حمايت رييس مجمع و تصميمات جديد در مورد تكميل هيات مديره خواهد بود و بالاخره گزينه‌هاي ديگري همچون حبيب كاشاني و محمد دادكان هم با پيشينه‌اي روشن در امر مديريت فوتبال اين روزها سر زبان‌ها هستند.

حبيب كاشاني كه همراه با سعيدلو در روز بازي تيم‌هاي ملي فوتسال ايران و برزيل در سالن 12 هزار نفري آزادي حاضر شده بود، اعلام كرد كه هر كجا تكليف كنند و لازم باشد،‌حاضر به خدمتگزاري است و حتي سوال در مورد مديريت در پرسپوليس را به صورت منفي پاسخ نداد ولي حكايت رييس سابق فدراسيون فوتبال كمي با كاشاني فرق دارد.


دادكان مشروط مي‌آيد
محمد دادكان كه پيش از اين از قبول هرگونه مسووليت اجرايي در ورزش كشور امتناع كرده بود، در پي رايزني‌هاي هفته‌هاي اخير و مذاكرات چند روز گذشته براي حضور در باشگاه پرسپوليس به صورت مشروط اعلام آمادگي كرده است. طبق شايعات قوي ولي كاملا تاييد نشده شروط دادكان براي پذيرش مسووليت پرسپوليس به اين شرح است:

1- واگذاري رياست مجمع پرسپوليس به او به مدت چهار سال با قراردادي محكم و غيرقابل فسخ.
2- پرداخت تمامي بدهي‌هاي باشگاه تا به اين لحظه توسط سازمان تربيت‌بدني.
3- طي چهار سال آينده باشگاه پرسپوليس حتي يك ريال هم از سازمان دريافت نمي‌كند و به صورت خودگردان اداره مي‌شود.
4- در پايان سال چهارم پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا به موفقيت مي‌رسد.

از ما نشنيده بگيريد ولي مي‌گويند سعيدلو هم به صورت تلويحي با اين خواسته و شروط موافقت كرده ولي هنوز چيزي مكتوب و نهايي نشده است. حالا چه فرخزادي بيايد، چه دادكان و چه كاشاني آن‌گونه كه از قرائن و شواهد پيداست تا قبل از داربي تغيير و تحول چشمگيري در شهر سرخ‌ها رخ نمي‌‌دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟