صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برنامه طراحی شده برای آزادسازی غرب موصل «غافلگیرکننده» خواهد بود

«یحیی رسول» سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق اعلام کرد که برنامه نیروهای عراقی برای آزادسازی کرانه غربی شهر موصل، تروریست های داعش را غافلگیر خواهد کرد.
کد خبر: ۶۵۹۱۹۴
| |
79561 بازدید
«یحیی رسول» سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق اعلام کرد که برنامه نیروهای عراقی برای آزادسازی کرانه غربی شهر موصل، تروریست های داعش را غافلگیر خواهد کرد.

به گزارش مهر به نقل از شبکه سومریه نیوز، «یحیی رسول» سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق اعلام کرد که برنامه نیروهای عراقی برای آزادسازی کرانه غربی شهر موصل، تروریست های داعش را غافلگیر خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، وی در این زمینه گفت: در حال حاضر حدود ۵۰ هزار نفر از شهروندان عراقی همچنین در کرانه غربی شهر موصل به سر می برند. 

سخنگوی فرماندهی عملیات موصل افزود: تروریست های تکفیری داعش اخیرا روی به انفجار پل هایی آورده اند که غرب و شرق موصل را به یکدیگر متصل می کنند؛ این موضوع به صورت دقیق مورد بررسی قرار گرفته است. ما برای آزادسازی کرانه غربی موصل برنامه ای داریم که داعش را غافلگیر خواهد کرد.

گفتنی است، فرماندهی عملیات مشترک عراق پیشتر از آزادسازی کامل کرانه شرقی موصل خبر داده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار