سیم‌کارت‌های بی‌هویت فردا قطع کامل می‌شوند

کد خبر: ۶۵۷۹۹۶
| |
5780 بازدید
تاکنون ارتباط سیم‌کارت‌های بی‌هویت یک طرفه شده بود ولی از فردا با پایان مهلت تمدید شده 10 روزه ارتباط این سیم‌کارت‌ها به طور کامل قطع می شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، بنابر دستور سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فردا آخرین مهلت تکمیل اطلاعات ثبت‌نامی مشترکان تلفن همراه است.

رگولاتوری مهلت مشترکان تلفن‌همراه برای احراز هویت را 10 روز تمدید کرده بود که فردا این مهلت نیز به پایان می‌رسد.

تاکنون ارتباط سیم‌کارت‌های بی‌هویت یک طرفه شده است و از فردا ارتباط این سیم‌کارت‌ها به طور دوطرفه قطع می شود.

ایرانسل نیز به این دسته از مشترکان خود توصیه کرده برای جلوگیری از انسداد دائم و سلب امتیاز سیم کارت خود، نسبت به تکمیل ثبت‌نام سیم کارت خود اقدام کنند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت