صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ارتش سوریه بر تپه راس الصیره در وادی بردی مسلط شد

ارتش سوریه بر تپه راس الصیره در منطقه وادی بردی در شمال غرب پایتخت این کشور مسلط شد.
کد خبر: ۶۵۷۰۵۲
| |
7296 بازدید
  ارتش سوریه بر تپه راس الصیره در منطقه وادی بردی در شمال غرب پایتخت این کشور مسلط شد.
 

به گزارش رسانه های سوری، ارتش این کشور صبح یکشنبه با پشتیبانی موشکی و توپخانه ای بر تپه راس الصیره مسلط شد.
این تپه بر دو روستای عین فیجه و دیرمقرن در منطقه وادی بردی مشرف است .
مسوولان سوری روز جمعه برای ورود تیم های تعمیراتی به چشمه فیجه برای وصل کردن آب دمشق به توافق رسیده بودند.
براساس این توافق، قرار بود افراد مسلحی که خواستار باقیماندن در منطقه هستند، سلاح خود را تحویل دهند و تروریست هایی که حاضر به تسلیم شدن، نیستند به استان ادلب در شمال غرب سوریه منتقل شوند.
ولی شنبه شب رسانه های سوری شنبه شب پس از ترور سرلشکر احمد الغضبان مسئول مذاکرات دولت با گروه های تروریستی در این منطقه درگیری ها از سر گرفته شد.
سرلشکر الغضبان شنبه شب هنگامی که با تیم های تعمیراتی درحال خروج از چشمه فیجه بود، ترور شد.
تروریست های وابسته به جبهه النصره در وادی بردی از 24 دسامبر( 4 دی ماه) آب آشامیدنی شهر دمشق از چشمه فیجه را قطع کرده اند و هم اکنون آبرسانی در پایتخت سوریه با تانکر انجام می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟