صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خطر تعلیق فوتبال ایران از تمامی رقابت‌های بین‌المللی+سند

سازمان خصوصی حقوق بشری ECPM در فرانسه نامه‌ای به جیانی اینفانتینو رئیس فیفا ارسال کرده تا او از اخبار موجود درباره اعدام در ورزشگاه‌ها آگاه شود. این سازمان مشخصا در نامه‌اش از فیفا خواسته‌ تا ایران را تحریم و از تمامی رقابت‌های بین‌المللی حذف کند و دبیرکل فدراسیون جهانی فوتبال نیز از آن حمایت کرده است.
کد خبر: ۶۵۶۱۹۲
| |
4505 بازدید
|
۷

یک سازمان فرانسوی، تحریم کلی فوتبال ایران را خواستار شده است. درخواستی که با تکیه بر برگزاری اعدام در ورزشگاه‌ها به فیفا ارجاع شده و دبیرکل فدراسیون جهانی فوتبال نیز از آن حمایت کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، پایگاه فرانسوی SOfoot فرانسه نوشت که فیفا اخیرا بندی به اساسنامه خود اضافه کرده که در آن با تکیه بر حقوق بشر، درصدد برخورد با کشورهایی است که در استادیوم‌های ورزشی اعدام برگزار می‌کنند.

نام ایران نیز به عنوان کشوری که اقدام به این کار کرده، در گزارش فیفا آمده است. در ۲۲ سپتامبر ۲۰۱۶ در نیریز در استان فارس یک اعدام در ورزشگاه فوتبال به فیفا گزارش شده است.

در همین راستا سازمان خصوصی حقوق بشری ECPM در فرانسه به این شرایط اعتراض کرده و به همین خاطر نامه‌ای به جیانی اینفانتینو رئیس فیفا ارسال کرده تا او از اخبار موجود درباره اعدام در ورزشگاه‌ها آگاه شود. این سازمان مشخصا در نامه‌اش از فیفا خواسته‌ تا ایران را تحریم و از تمامی رقابت‌های بین‌المللی حذف کند.

رافائل چنول هازان Raphaël Chenuil-Hazan مدیر این سازمان درباره نامه به رئیس فیفا گفت:‌ فیفا نمی‌تواند بگوید که به این رفتار بی‌توجه است. اگر من یک بازیکن بودم در جایی که یک انسان اعدام شده، بازی نمی‌کردم.

فیفا در نهایت با ارسال نامه‌ای به این اتفاقات واکنش نشان داده است. فاطما سامورا دبیرکل فیفا در این نامه نوشته است: "فیفا این اقدامات را محکوم می‌کند. من قصد دارم در آینده با فدراسیون فوتبال ایران درباره این موضوع مذاکره کنم و از طریق برنامه‌های خود جلوی این اقدام را خواهیم گرفت. ماده ۳ اساسنامه به فیفا این قدرت را می‌دهد که برخلاف این اقدامات عمل کنیم".
 
 خطر تعلیق فوتبال ایران از تمامی رقابت‌های بین‌المللی+سند
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
مجیدوووو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
یعنی مسپولین شهرستان نیریز نبایستی به فکر تبعات کارهای نسنجیدشون باشن؟!
ساوالان
|
United States
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
اگه صحت داشته باشه بایدهم محروم کنند.تاازشراین فوتبال کثیف ایران راخت بشیم
ساوالان
|
United States
|
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
اگه صخت داشته باشه بایدمحروم شویم
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
اعدام؟!! تو ورزشگاه؟!!! حتما بچه ها و خانم ها هم رفته بودن تماشا.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
کاملا صحیح است.ورزشگاه جای جشن اعدام نیست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
نه به اعدام
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
مملکت چوب چه نادان ها و ندانم کاری ها شونو رو بایدبخوره!!!!!!!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟