برافراشته شدن بیرقهای سیاه در پایتخت
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با اشاره به برافراشته شدن پرچمهای مشکی به دلیل رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: تمامی نورپردازیها مناطق 22 گانه تهران از دیشب خاموش شد.
به گزارش آنا، عیسی علیزاده با اشاره به سیاه پوشی پایتخت در 3 روز عزای عمومی در کشور گفت: باتوجه به شخصیت والای آیت الله هاشمی رفسنجانی اقدامات لازم را در سوگ ایشان در دستور کار قرار دادیم.
وی با بیان اینکه در این خصوص 3 برنامه در دست اقدام داریم، افزود: تمامی پرچمهای رنگی در سطح شهر جمع آوری شده و به رنگ مشکی در آمده و برقهای سیاه در کنار پرچم ایران در سطح شهر تهران برافراشته خواهند شد. همچنین پرچمهای بلند سطح شهر نیز به مدت 3 روز به رنگ سیاه در میآید.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران با اشاره به 100 پرچم بلند 70 متری و 8 هزار پرچم در عرشه پلها در سطح شهر اذعان کرد: این تعداد پرچم به رنگ مشکی در خواهند آمد. همچنین در مناطق و سازمانهای زیرمجموعه شهرتهران نیز پرچمهای سیاه نصب خواهند شد.
علیزاده درخصوص مسیر تشییع جنازه از دانشگاه تهران در خیابان انقلاب نیز تصریح کرد: براساس دستور شهردار تهران، در صورت نیاز شهرداری آماده هرگونه خدمات دهی در این زمینه است.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟



