روزگار بد دختر دهدشتی که قربانی اسیدپاشی شد

آخرین روز شهریور سال 93 دختر جوانی در دهدشت استان کهگیلویه و بویراحمد، قربانی یک اسیدپاشی وحشیانه شد و از ناحیه دو چشم، صورت، فک، دست و کمر به شدت آسیب دید. حالا پس از گذشت دو سال از این رویداد، این دختر جوان در شرایط بسیار بدی است و اگر سریع تر تنها چشم باقی مانده خود را عمل نکند، کامل نابینا خواهد شد.
کد خبر: ۶۵۳۸۰۸
|
۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۳ 03 January 2017
|
29674 بازدید
|
آخرین روز شهریور سال 93 دختر جوانی در دهدشت استان کهگیلویه و بویراحمد، قربانی یک اسیدپاشی وحشیانه شد و از ناحیه دو چشم، صورت، فک، دست و کمر به شدت آسیب دید. حالا پس از گذشت دو سال از این رویداد، این دختر جوان در شرایط بسیار بدی است و اگر سریع تر تنها چشم باقی مانده خود را عمل نکند، کامل نابینا خواهد شد.

به گزارش «تابناک»؛ در آخرین روز شهریور سال 93 یک زن شوهرداری که تصور می کرد «سیما افشاری» (دختر اسیدپاشی شده) قرار است، همسر جدید شوهرش شود، برای او نقشه شومی کشید و سه بار به صورت و بدن او اسید پاشید تا او را برای همیشه در یک تاریکی دردناک فرو برد.

ماجرای این حادثه از این قرار بود که مرد جوانی شش ماه قبل از وقوع حادثه به رغم اینکه زن داشت به خواستگاری دختر اسید پاشی شده رفت و «سیما» وقتی مطلع شد که او متأهل است به او جواب رد داد تا چند ماه بعد در شرف ازدواج با یک فرد دیگر قرار بگیرد.

در این بین، همسر مردی که قبلاً به خواستگاری «سیما» رفته بود، به تصور اینکه این دختر قصد دارد با شوهرش ازدواج کند، با کمک همدستانش نقشه شومی کشید و در سی ام شهریور 93 ضمن گذاشتن قرار ملاقات با دختر اسیدپاشی شده، سه بار اسید موجود در یک بطری را به صورت و کمر او پاشید.
 
روزگار بد دختر دهدشتی که قربانی اسیدپاشی شد 
«سیما افشاری» در رابطه با جزئیات اتفاق سال 93 گفت: مدتي بود كه مزاحم تلفني داشتم. اين موضوع را به خانواده‌ام گفته بودم. چند بار شماره تلفنم را هم عوض كردم اما فايده‌اي نداشت و مزاحمت‌ها ادامه داشت تا اينكه او خودش را معرفي كرد. او گفت مي‌خواهد با من دوست شود.  چند بار با من تلفني صحبت و درد دل كرد و گفت دوست دارد، من را ببيند و رو در رو با من حرف بزند. من هم قبول كردم و با هم در ميدان شهر قرار گذاشتيم.

«سیما» ادامه داد: وقتي سر قرار رسيدم دختر ديگري نيز همراش بود. مي‌خواستم روي يكي از نيمكت‌هاي فضاي سبز بنشينم که آنها گفتند بهتر است جايي بنشينيم كه زياد در ديد مردم نباشد. چند دقيقه با يكديگر صحبت كرديم و او گفت كه شوهرش او را ترك كرده است. حرف‌هاي او ادامه داشت تا اينكه او ناگهان گفت «شنيده‌ام، مي‌خواهي با شوهرم ازدواج كني.»

خيلي تعجب كردم و گفتم اصلاً چنين حرفي درست نیست. قرآني را كه در كيفم داشتم در دست گرفتم و قسم خوردم كه نامزد دارم و با شوهر او هيچ رابطه‌اي ندارم. آن روزها با نامزدم آزمايش خون داده بوديم و قرار بود به‌ زودي پاي سفره عقد بنشينيم. حتي برگه آزمايشگاه را هم نشانش دادم تا اينكه كمي آرام شد و از من عذرخواهي كرد.

این دختر قربانی شده اضافه کرد: او با شوهرش تماس گرفت و او هم به محل قرار آمد. دلهره زيادي داشتم تا اينكه او يك لحظه از كيفش يك بطري درآورد و رويم اسيد پاشيد. حتي وقتي روي زمين افتادم بطري اسيد را روي كمرم خالي كرد و با كمك مرد جواني که با موتورسيكلت منتظرش بود از محل حادثه فرار کرد.

بعدها فهمیدم موضوع از چه قرار است، چند ماه قبل از حادثه شوهر این خانم به خواستگاري‌ام آمده بود. اما چون شنيدم كه متاهل است به او جواب رد دادم و مدتي بعد نامزد جوان ديگري شدم. من تا آن موقع نمي‌دانستم كه همسر آن مرد  این خانم است و همه حرف‌هايي كه زن اسيد پاش گفته تهمت است و من اصلاً قصد ازدواج با شوهرش را نداشتم.

وی در مورد حکم صادره برای عامل حادثه گفت: او همه اتهام ها را قبول كرد و دادگاه هم او را به پرداخت 450ميليون تومان ديه و قصاص يك گوش و يك چشم محكوم كرد. اما او پولي ندارد كه به ‌عنوان ديه به من بدهد. از طرفی قصاص هم به این صورت است که باید قرنیه چشمش بیرون آورده شود که می تواند بعد جای آن را ترمیم کند.

«سیما افشاری» که این حادثه تلخ به شدت زندگی خانوادگی اش را تحت تأثیر قرار داده است، در مورد مشکلات کنونی اش گفت: پدرم سال‌ها قبل با زن ديگري ازدواج و ما را رها كرد. مادرم هم بعد از حادثه‌اي كه برايم اتفاق افتاد آنقدر غصه خورد تا دق كرد و جانش را از دست داد. حالا من 4برادر دارم. يكي از آنها متأهل است. يكي ديگر مشكلات رواني دارد و 2برادر ديگرم سالم هستند و كمكم مي‌كنند.

يكي از آنها خانه‌اش را فروخت و خرج درمانم كرد. اما هزينه‌هاي درمانم آنقدر زياد است كه نمي‌توانم كاري از پيش ببرم. من حتي پول ندارم كه يك تخت بخرم و با وضعيت سوختگي شديدي كه دارم روي زمين مي‌خوابم. مدام در خانه درد مي‌كشم و همه بدنم مي‌سوزد و مدتي است مشكلات شديد روحي پيدا كرده‌ام. از طرفي با اينكه نامزدم مي‌گويد باز هم مي‌خواهد با من ازدواج كند اما خانواده‌ام راضي نيستند.

او در مورد آسیب های وارده و روند درمان اضافه کرد: يكي از چشمانم نابينا شد و چشم ديگرم چيزي در حد سايه مي‌بيند. يكي از گوش‌هايم سوخت و از بين رفت. صورتم، دندان‌هايم، كمرم، دست و پايم و... بيشتر بدنم سوخت و حالا زندگي سختي دارم.

پزشکان گفته اند 40 تا 50 میلیون تومان پول نیاز است تا برای من دندان بکارند و چشم چپم هم که در حد سایه دید دارد، اگر به زودی مورد عمل جراحی قرار نگیرد به کلی نابینا خواهم شد.

«سیما» ادامه داد: الان در خانه ما حتی یک هزار تومانی هم نیست. من حتی یک تخت هم ندارم که روی آن به راحتی بخوابم. اگر مورد توجه رسانه ها و دولت قرار می گرفتم شاید با کمک مسئولان به خارج از کشور اعزام می شدم و تا حدود زیادی سلامتی ام برمی گشت.

اما حالا به دلیل عدم دریافت مبلغ دیه، کمک نکردن مسئولان و ضعف مالی خانواده به شدت مشکلات من را اذیت می کند و دچار افسردگی شدید شده ام.
 
 
هرچند به دنبال وقوع این حادثه دادگستری شهرستان گچساران این خانم اسیدپاش را به 10 سال حبس، پرداخت 450 میلیون  تومان دیه و قصاص چشم و گوش محکوم و او 2 سال از حبس خود را سپری کرد، هنوز قصاص به مرحله اجرا نرسیده و عامل حادثه پولی برای پرداخت دیه نیز ندارد؛ وضعیتی که باعث خواهد شد احتمالاً سال های حبسش افزایش پیدا کند.
 
با این حال حتی اگر فرد اسیدپاش قصاص هم شود، این دردی از قربانی حادثه دوا نمی کند و او همچنان به دلیل مشکلات مالی در شرایط سخت جسمانی به زندگی خود ادامه می دهد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۳۲
انتشار یافته: ۲۷
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
سلام لطفا شماره حساب بگذارید و نحوه کمک بگویید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
چرا شماره حساب نمیذارید مگر ما از شمر بدتریم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
این سازمانهای خیریه که پول جمع میکنن تا به افراد کمک کنن کجایند ما هم به اندازه خودمون کمک میکنیم چون واقعا آدم سالمش این همه پول نداره ولی کم کم میشه جمع کرد و کمک این بنده خدا کرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
کاش یه شماره حساب اعلام میکردین
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
تازمانیکه اسیدپاشان بدون کوچکترین اغماضی فورا بعداز ارتکاب این جنایت شنیع اعدام نشوند قطعا همچنان شاهد تکرار اینگونه فجایع خواهیم بود
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
اعدام کمشونه
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
افراد زیادی تمایل به حمایت دارند لطفا روش کمک را نیز اعلام کنید.
اگر هر کس به وسع خود مساعدت کند مشکل مالی حل شدنی است
عموعبداله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
ادم دلش کباب میشود.
چطور کمک کنیم؟
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
کاش اون مرد هوس باز که با وجود همسر میره خواستگاری هم قصاص میشد در کنار اون زن سنگدل که با دیدن برگه ازمایش هم کوتاه نیامده.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
تابناك وقتي خبرو مينويسي نحوه كمكم بنويس نه اينكه فقط دل آدمو بلرزوني
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
شماره حساب بدین...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
فراخوان بگذارید لطفا ،هر کس در حد توان کمک می کند ،قطره قطره
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت