حمله موشکی مخالفان سوری به فوعه و کفریا

کد خبر: ۶۵۳۱۲۰
| |
4269 بازدید
گروه‌های مسلح سوری با بیش از ۳۰ موشک گراد دو شهرک شیعه نشین فوعه و کفریا را هدف گرفتند.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت شبکه المیادین، گروه‌های مسلح از مواضع خود در شهر بنش دو شهرک شیعه نشین فوعه و کفریا را که در حومه شمالی ادلب تحت محاصره است، هدف گرفتند.

خبرنگار المیادین گزارش داد، افراد مسلح با بیش از ۳۰ موشک گراد و ده‌ها خمپاره این دو شهرک را هدف گرفتند.

همچنین افراد مسلح سوری مقرهای ارتش سوریه در گردان دفاع هوایی در جنوب غرب حلب را هدف گرفتند، در حالی که آتش‌بس در سوریه از بامداد ۳۰ دسامبر وارد مرحله‌ اجرایی شده است..

از سوی دیگر، وزارت شرایط اضطراری روسیه به دستور ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه یک بیمارستان میدانی به مقامات سوریه اهدا کرده که در شهر حلب قبلا ایجاد شده بود.

این وزارتخانه روسی در بیانیه‌ای افزود: این بیمارستان شامل ۳۸ بخش مختلف بوده که از جمله آن اتاق‌های جراحی و مراقبت‌های ویژه است که به همراه دارو و تجهیزات به سوریه اهدا شده است.

به موجب این بیانیه، این بیمارستان می‌تواند ۳۰۰ تن را پذیرش کند در حالی که ۱۵۰۰ سوری که ۷۰ درصدشان کودک و زن بوده‌اند به پزشکان روس مراجعه کرده‌اند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت