صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طرح مشترک روسیه و ترکیه برای آتش بس سوریه

کد خبر: ۶۵۲۱۴۶
| |
5262 بازدید
خبرگزاری رسمی ترکیه (آناتولی) گفت که دولت های ترکیه و روسیه درباره طرحی برای آتش بس در همه خاک سوریه به توافق رسیده اند و پیش بینی می شود این طرح از پنجشنبه شب اجرایی شود.

به گزارش عصرایران، خبرگزاری آناتولی ترکیه به نقل از منابع آگاه نوشت: این طرح آشت بس به دولت دمشق و طرف های دیگر نزاع مسلحانه ارائه شده است تا با آن موافقت کنند.

این آتش بس قرار است از نیمه شب 29 دسامبر (پنجشنبه) آغاز شود. این آتش بس شامل گروه های تروریستی نمی شود اما قرار است ارتش سوریه، گروه های هم پیمانش به همراه گروه های مخالف مسلح را در بر بگیرد.

آناتولی اضافه کرد: در صورت موفقیت این طرح آتش بس، دولت سوریه و مخالفان مذاکرات سیاسی را در شهر آستانه قزاقستان تحت نظارت ترکیه و روسیه آغاز خواهند کرد.

قبل از این رسانه های روسی به نقل از بوگدانوف معاون وزیر خارجه روسیه گفته بودند که مذاکرات صلح سوریه در آستانه با میانجیگیری مسکو، تهران و آنکارا برگزار خواهد شد.

آناتولی افزود: ترکیه و روسیه خواهان مشارکت در حمایت از مذاکرات سوریه در چارچوب روند سیاسی براساس متن قطعنامه 2254 شورای امنیت سازمان ملل متحد هستند.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات