صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازار آتی ایران متاثر از اتفاقات منطقه

حجم معاملات آتی سکه در بورس کالای ایران طی روز گذشته 30 آذرماه به ۳ هزار و ۲۰۷ قرارداد و ارزش آن به ۳۸۵ میلیارد ریال رسید.
کد خبر: ۶۵۰۲۴۶
| |
3742 بازدید
حجم معاملات آتی سکه در بورس کالای ایران طی روز گذشته 30 آذرماه به ۳ هزار و ۲۰۷ قرارداد و ارزش آن به ۳۸۵ میلیارد ریال رسید.

به گزارش تابناک اقتصادی، روز گذشته سکه تحویل دی ماه با کاهش ۰.۱۱ درصدی به قیمت یک میلیون و ۱۴۲ هزار تومان رسید. از سویی قرارداد تحویل اسفند نیز با قیمت یک میلیون و ۱۵۷ هزار تومان معامله شد و ۰.۰۵ درصد افت داشت. این در شرایطی است که سکه تحویل اردیبهشت سال آتی با کاهش قیمت ۰.۰۶ درصدی با نرخ یک میلیون و ۱۷۳ هزار تومان به فروش رسید. همچنین سررسید تیر سال آینده با نرخ یک میلیون و ۱۸۸ هزار تومان معامله شد و کاهش ۰.۱۱ درصدی را به ثبت رساند و در پایان نیز سررسید شهریورماه با افت ۰.۱ درصدی با قیمت یک میلیون و ۲۰۶ هزار تومان معامله شد. به این ترتیب هر پنج سررسید دی، اسفند، اردیبهشت، تیر و شهریور ماه با روندی منفی روبه‌رو بودند.

در همین حال روز گذشته قیمت جهانی هر اونس طلا به ۱۱۳۸ دلار رسیده است؛ درحالی که انتظار می‌رفت ترور سفیر روسیه در ترکیه و حمله تروریستی به بازار کریسمس در برلین آلمان موجب افزایش تقاضای طلا به عنوان مکانی امن برای سرمایه‌گذاری شود، ولی به نظر می‌رسد این حوادث تاثیر چندانی بر بازارهای بین المللی به خصوص طلا نداشته است.

در بازار سکه هم قیمت هر سکه بهار آزادی روز گذشته یک میلیون و ۱۳۰ هزارتومان و هر قطعه سکه طرح امام هم یک میلیون و ۱۴۳ هزارتومان عنوان شد. همچنین نیم سکه ۶۰۰ هزار تومان و ربع سکه هم ۳۱۹ هزارتومان مورد معامله قرار گرفت. از طرفی حجم معاملات گواهی سپرده سکه طلا در بورس کالای ایران طی معاملات امروز 1 دی ماه به ۲۴ سکه به ارزش ۲۷۳ میلیون ریال رسید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟