صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آغاز نشست سه جانبه ظریف، لاوروف و چاووش اوغلو

نشست سه جانبه وزرای خارجه ایران، روسیه و ترکیه درباره سوریه و به ویژه آخرین تحولات حلب دقایقی قبل در مسکو آغاز شد.
کد خبر: ۶۴۹۹۷۷
| |
3136 بازدید
نشست سه جانبه وزرای خارجه ایران، روسیه و ترکیه درباره سوریه و به ویژه آخرین تحولات حلب دقایقی قبل در مسکو آغاز شد.
 
به گزارش فارس، نشست سه جانبه وزرای خارجه ایران، روسیه و ترکیه درباره سوریه و به ویژه آخرین تحولات حلب دقایقی قبل در مسکو آغاز شد.

 

 

محمدجواد ظریف، سرگئی لاوروف و مولود چاووش اوغلو وزرای خارجه ایران، روسیه و ترکیه بر سر یک میز آخرین اوضاع سوریه را بررسی می‌کنند.

ظریف که در رأس یک هیأت سیاسی به منظور شرکت در این نشست پیش از ظهر امروز وارد مسکو شد، با سرگئی لاوروف همتای روس خود دیداری دوجانبه داشت.

وی در این دیدار گفت: ما و همکاران روس در راس مبارزه با تروریسم قرار داشتیم و خوشحالیم که این امر مفید بوده و امیدواریم بتوانیم مسیر را برای اتش بس پایدار در سوریه هموار کنیم.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد:بسیار خوشحالیم که روابط دوجانبه تحت مدیرت دو رئیس جمهور در مسیر رشد قرار دارد و مذاکره روز گذشته آنها در این مسیر بوده است.

لاوروف و چاووش اوغلو نیز نشستی دوجانبه داشتند.

قرار است وزرای خارجه پس از این نشست در نشست خبری به تشریح نتایج این گفت‌وگوها بپردازند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟