کویت برای تماس با تهران مامور شد

کد خبر: ۶۴۹۹۲۳
| |
11767 بازدید
معاون وزیر خارجه کویت از تماس­های مستمر بین این کشور و جمهوری اسلامی ایران بنا به خواسته اعضای شورای همکاری خلیج فارس خبر داد.

به گزارش فارس «خالد الجار­الله» گفت که پس از نشست اخیر شورای همکاری خلیج فارس در منامه، کویت از سوی اعضای این شورا برای تماس با تهران مامور شده است.

به نوشته روزنامه الجریده کویت، این مسئول کویتی افزود که این تماس­ها با تهران ارتباطی به پرونده یمن ندارد و تنها برای انتقال پیام به نیابت از سوی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس است.

وی به اشاره کرد که هنوز زمان دیدارهای دوجانبه تعیین نشده است.

پیش از این شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح طی نطقی در اجلاس شورای همکاری خلیج فارس خواستار گفت­وگو با تهران شد و پیش از وی نیز شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر در تماس تلفنی با دکتر حسن روحانی رئیس­جمهور ایران بر ضرورت رعایت اصل احترام متقابل و حسن همجواری در روابط اعضای شورای همکاری خلیج فارس و ایران تاکید کرد.

امیر قطر همچنین بر ضرورت حل و فصل اختلافات کشورهای عربی با ایران از طریق گفت­وگو و مذاکره تاکید کرد.

با وجود لفاظی­های کشورهای عربی علیه ایران اما مسئولان کشورمان تا کنون بارها بر آمادگی تهران برای گفت­وگوهای سازنده منطقه­ای تاکید کرده اند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت