میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ادعای کشته شدن چند مستشار ایرانی در یمن

کد خبر: ۶۴۹۵۹۹
| |
7782 بازدید
|
۱
یک پایگاه خبری نزدیک به دولت مستعفی یمن مدعی شده چند مستشار ایرانی در استان حجه در شمال یمن کشته شده‌اند.

روزنامه «جمهوری اسلامی» با انتشار این خبر، افزود: در حالی که ایران بارها به صورت رسمی اعلام کرده که در یمن مشاور نظامی ندارد یا به این کشور کمک تسلیحاتی نمی‌کند، رسانه‌های وابسته به منصور هادی و عربستان بار دیگر این ادعا را مطرح کرده‌‌اند.

پایگاه «یمنی پرس»، مدعی شده شنبه در حمله جنگنده‌های عربستان به یک انبار موشک در منطقه ابی دوار در استان حجه در شمال یمن 18 نظامی وابسته به انصار‌الله کشته شدند که چند تن از آن‌ها مستشاران ایرانی بوده‌اند.

رسانه‌های نزدیک به منصور هادی و عربستان همچنین هر چند وقت یک‌بار ادعا می‌کنند که سلاح‌های ارسالی از ایران برای نیروهای یمنی را کشف و ضبط کرده‌اند اما تاکنون تصویری یا مدرکی دال بر ادعای خود در رسانه‌ها منتشر نکرده‌اند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۹
ما با تمام وجود حاظریم بشیم مدافعان یمن،در یمن انسانهای فقیرو مظلومی هستندکه بشهادت میرسن،
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات