حواشي ديدار شاهين و مس

نكته جالب توجه نداشتن كارت زرد و قرمز بود كه در نوع خود مي تواند يكي از بازي‌هاي جوانمردانه ليگ‌برتر باشد. داوري اين ديدار بر عهده مسعود مرادي بود.
کد خبر: ۶۴۹۴۹
| |
1942 بازدید
سرود تيم فوتبال شاهين پيش از بازي از بلندگوهاي ورزشگاه پخش و تماشاگران يك صدا آن را مي خواندند.

به گزارش فارس، مسئولان ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر پس از گذشت 7 هفته از ليگ برتر، اقدام به تبليغات در دور زمين كرده بودند.

* سرود تيم فوتبال شاهين پيش از بازي مقابل مس از بلندگوهاي ورزشگاه پخش شد. تماشاگران نيز همزمان اين سرود را مي‌خواندند.

* نكته جالب توجه نداشتن كارت زرد و قرمز بود كه در نوع خود مي تواند يكي از بازي‌هاي جوانمردانه ليگ‌برتر باشد. داوري اين ديدار بر عهده مسعود مرادي بود.

* پس از پيروزي پرگل مقابل مس مردم بوشهر مانند تساوي برابر پرسپوليس به شادي و خوشحالي پرداختند و باز هم تا نيمه‌هاي شب مردم در شهر حضور داشتند.

*كانون هواداران شاهين پس از گذشت 6 هفته از ليگ‌برتر شكل خود را يافته بود و تماشاگران هماهنگ تيم خود را تشويق مي‌كردند و خبري از فحاشي هفته‌هاي گذشته نبود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟