ایران و اندونزی چهار سند همکاری امضا کردند

کد خبر: ۶۴۸۴۴۵
|
۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰ 14 December 2016
|
3046 بازدید
ایران و اندونزی 4 یادداشت تفاهم و موافقتنامه همکاری امضاء کردند. همزمان 8 سند همکاری نیز بین بخش های خصوصی ایران و اندونزی امضا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اندونزی در حضور حجت‌الاسلام حسن روحانی و جوکو ویدودو روسای جمهور دو کشور، 4 یادداشت تفاهم و موافقتنامه همکاری امضاء کردند. همزمان 8 سند همکاری نیز بین بخش های خصوصی ایران و اندونزی امضا شد.

موافقتنامه معاضدت حقوقی متقابل در امور کیفری، موافقتنامه استرداد مجرمین بین دو کشور، یادداشت تفاهم همکاری در زمینه برق و انرژی‌های تجدیدپذیر و نیز یادداشت تفاهم همکاری برای تشویق سرمایه‌گذاری، چهار سند همکاری بود که در حضور روسای جمهور دو کشور و در راستای تحکیم همکاری‌های دوجانبه به امضاء‌رسید.

همزمان با این مراسم که روز چهارشنبه برگزار شد،  بخش خصوصی ایران و اندونزی نیز برای تعمیق مناسبات خود 8 سند همکاری امضاء کردند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت