صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

واکنش کمیته اخلاق به نشست شبانه با رحمتی!

کد خبر: ۶۴۶۹۱۵
| |
6016 بازدید
|
۱

رئیس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال گفت: سوء تفاهمات در خصوص رحمتی رفع شده است.


به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، مرتضی تورک در خصوص برگزاری جلسه این کمیته با سید مهدی رحمتی دروازه بان استقلال اظهار داشت: روز گذشته رحمتی در محل کمیته اخلاق حضور یافت و به خوبی توضیحاتی را ارائه کرد و از متانت و رفتار ایشان تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی افزود: در خصوص مشکلاتی که وجود داشت به بحث و بررسی پرداخته و سوءتفاهماتی که ایجاد شده بود، خوشبختانه رفع شد.
رئیس کمیته اخلاق گفت: درخواست ما از مدیران عامل باشگاه‌ها این است که موضوع دعوت‌های صورت گرفته از سوی کمیته اخلاق را با جدیت پیگیری کنند تا ما بتوانیم مواردی که مد نظرمان است را به خوبی مورد بررسی قرار دهیم تا مشکلی برای اجرای فرآیند پیش نیاید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محمد کیان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
ایکاش همین مهربانی و سعه صدر را درمورد سوشا مکانی هم داشتند و برای مورد مشابه سوشا را شش ماه محروم نمیکردند .
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...