فرماندار شهریار خبر داد

انفجار شهریار تلفات جانی نداشته است

فرماندار شهریار با تأیید خبر انفجار یک کارگاه در شهریار و ایجاد صدای مهیب ناشی از آن تاکید کرد: این انفجار تلفات جانی نداشته است.
کد خبر: ۶۴۴۶۴۴
| |
6048 بازدید
فرماندار شهریار با تأیید خبر انفجار یک کارگاه در شهریار و ایجاد صدای مهیب ناشی از آن تاکید کرد: این انفجار تلفات جانی نداشته است.

ناجی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: یک کارگاه تولید تینر در روستایی در شهریار منفجر شده که همراه با صدای مهیب بوده است اما این حادثه مشکل خاصی در پی نداشته و جای هیچگونه نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.

وی افزود: اقدامات لازم توسط نیروهای امدادی انجام شده و هیچ مشکلی وجود ندارد. این انفجار صدای مهیبی داشته اما مشکل خاصی نیست و حادثه به طور کامل مدیریت شده و به اتمام رسیده است.

فرماندار شهریار تاکید کرد: این حادثه تلفات جانی نداشته و برای مشخص شدن علت حادثه مشغول بررسی دقیق هستیم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟