صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
لژیونر

توفان لژیونرهای ایرانی با هت تریک امشب درفوتبال اروپا

پس از گلزنی امشب علیرضا جهانبخش در لیگ اردیویسه هلند مقابل هراکلس و همچنین سردار آزمون برابر آنژی ماخاچ‌کالا، نوبت کریم انصاری فرد بود تا هت تریک گلزنی بازیکنان ایرانی در لیگ های اروپایی را روی پای مسعود شجاعی تکمیل کند.
کد خبر: ۶۴۴۱۸۴
| |
9716 بازدید

 پانیونیوس با همکاری دو ملی پوش ایرانی خود برابر پاناتینایکوس به گل رسید ولی در لحظات آخر پیروزی را از دست داد و فقط صاحب یک امتیاز شد.


به گزارش تابناک ورزشی، بازی‌های هفته نهم سوپرلیگ یونان دنبال شد که در آخرین مسابقه امشب پانیونیوس در حضور مسعود شجاعی و کریم انصاری‌فرد دو بازیکن ایرانی‌اش در ترکیب اولیه، از ساعت 21 در ورزشگاه نئااسمیرنی پذیرای پاناتینایکوس بود.

توفان لژیونرهای ایرانی با هت تریک امشب درفوتبال اروپا

نیمه اول این مسابقه با تساوی بدون گل خاتمه یافت اما در نیمه دوم پانیونیوس که به دنبال پیروزی و بازگشت به جمع تیم‌های بالای جدول بود نمایش هجومی‌ای گرفت و در دقیقه 71 روی پاس شجاعی و ضربه‌ی انصاری‌فرد به گل رسید. انصاری‌فرد که با درخشش مقابل پاناتینایکوس تعداد گل‌های خود در سوپرلیگ یونان را به عدد 5 رساند، در دقیقه 80 با دیوید انگوگ تعویض شد.

امشب علیرضا جهانبخش نیز در لیگ اردیویسه هلند مقابل هراکلس پنجمین گل تیمش را به ثمر رساند و همچنین سردار آزمون نیز گل اول روستوف روسیه را برابر آنژی ماخاچ‌کالا زد که با احتساب گلزنی انصاری‌فرد و پاس گل شجاعی، شب درخشان لژیونرهای ملی پوش ایران را کامل تر کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار