نجات 2 کودک از دست آدم ربا در شهرکرد

فرمانده انتظامی چهارمحال وبختیاری گفت: 2 کودک هشت و سه ساله با تلاش نیروهای انتظامی از چنگ سارق آدم ربا نجات یافتند.
کد خبر: ۶۴۴۱۰۸
|
۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۸ 27 November 2016
|
5633 بازدید
فرمانده انتظامی چهارمحال وبختیاری گفت: 2 کودک هشت و سه ساله با تلاش نیروهای انتظامی از چنگ سارق آدم ربا نجات یافتند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار غلامعباس غلامزاده با اعلام این خبر افزود: در پی ربوده شدن 2 کودک، زنی با مراجعه به افسر نگهبان کلانتری 13 امام خمینی (ره) شهرکرد و اعلام سرقت خودرو پژو همراه فرزندان خردسالش از مقابل بانک، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

به گفته وی با توجه به اهمیت موضوع، افسر نگهبان با ثبت دقیق جزییات شکایت و اطلاع رئیس کلانتری از موضوع، اکیپ های گشت در سطح شهر فعال شدند.

سردار غلامزاده افزود: ماموران کلانتری بلافاصله با بررسی میدانی و کنترل دوربین های مدار بسته محدوده وقوع سرقت حین گشت زنی در این حوزه، سارق را با خودرو سرقتی در سطح شهر مشاهده و تحت تعقیب قرار دادند.

وی گفت: سارق که خود را در تنگنای تعقیب مستمر پلیس دید پس از تعقیب و گریز، 2 کودک خردسال را در کوچه ای رها و اقدام به فرار کرد که با نجات کودکان، ماموریت پلیس برای دستگیری سارق وارد مرحله دیگری شد.

سردار غلامزاده افزود: سارق همراه خودرو سرقتی در یک تعقیب و گریز دستگیر و پس از اعتراف به سرقت و آدم ربایی تحویل مراجع قضایی شد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت