خبر خوش فدراسیونجهانی برای بانوان بسکتبالیست ایرانی
رئیس فدراسیون جهانی بسکتبال در دیدار با محمود مشحون رئیس فدراسیون بسکتبال ایران ضمن دریافت نامه وزیر ورزش و جوانان درباره موضوع حجاب بانوان ایرانی در این رشته، قول داد خبرهای خوشی بیاورد.
کد خبر: ۶۴۳۶۱۰
| | 3969 بازدید
رئیس فدراسیون جهانی بسکتبال با دریافت نامه وزیر ورزش و جوانان ایران قول داد حضور زنان بسکتبالیست ایرانی با حجاب را مجددا بررسی کند.
به گزارش تابناک ورزشی، رئیس فدراسیون جهانی بسکتبال با دریافت نامه وزیر ورزش و جوانان ایران قول داد حضور زنان بسکتبالیست ایرانی با حجاب را مجددا بررسی کند و خبرهای خوبی برای این موضوع داشته باشد.
موارتوره رئیس فدراسیون جهانی بسکتبال در پایان نشست خود با محمود مشحون در حاشیه اجلاس جهانی این رشته در لبنان، ضمن دریافت نامه دکتر مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان ایران، قول داد در اولین نشست کمیته فنی فدراسیون جهانی بسکتبال موضوع حضور زنان بسکتبالیست ایرانی با حجاب را مجددا مورد بررسی قرار داده و بزودی خبرهای خوشی از این موضوع برای زنان ورزشکار این رشته در ایران داشته باشد. در این نشست محمود مشحون با اشاره به اقدامات ایران برای رفع تبعیض در این رشته برای زنان مسلمان و اجازه شرکت آنها با حجاب اسلامی در بازیهای بین المللی از رئیس فدراسیون جهانی خواست فرصتی دوباره برای این موضوع ایجاد شود.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


