صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انصاری:اخطار اولی که گرفتم غلط بود

کد خبر: ۶۴۳۳۹۷
| |
3122 بازدید
مدافع تیم پرسپولیس که در بازی با پیکان از زمین اخراج شد، گفت: بدشانسی آوردیم که موقعیت‌‌های‌مان در دیدار با پیکان به گل تبدیل نشدند.

به گزارش تابناک ورزشی محمد انصاری پس از تساوی بدون گل پرسپولیس مقابل پیکان در هفته یازدهم لیگ برتر در مورد اخراجش توسط اشکان خورشیدی، داور دیدار پیکان - پرسپولیس عنوان کرد: این داور یکی از داوران خوب ماست. در صحنه اولی که کار زرد گرفتم، برخوردی نداشتم، اما در صحنه دوم نمی‌دانم توپ به دستم خورد یا دستم به توپ. این صحنه را کارشناسان باید نظر بدهند.

زمانی که انصاری در حال صحبت کردن با خبرنگاران بود، رامین رضاییان به هم‌بازی خود گفت: باشگاه اعلام کرده صحبت نکنیم!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟