قطع برق در استان گیلان به علت بارش برف

کد خبر: ۶۴۳۳۸۴
|
۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۲ 24 November 2016
|
3928 بازدید
با بارش های سنگین برف طی امروز و دیروز، گزارش‌های رسیده حاکی از این است که برق ۸۰۰۰ مشترک در استان گیلان قطع شده است. علاوه بر این فشار گاز برخی از شهرهای استان مازندران هم کم و سبب شده در تعدادی از مناطق گاز شهری قطع شود.

به گزارش ایسنا جمشید طالبی - مدیرعامل توزیع برق گیلان - از قطع برق حدود ۸۰۰۰ مشترک استان بر اثر بارش سنگین برف خبر داده است.

براساس گزارش های دریافتی از روابط عمومی توزیع برق گیلان، هم اکنون برق بخشی از مناطق فومن، شفت، صومعه‌سرا، رستم اباد، امام زاده هاشم و رشت به دلیل بارش برف سنگین قطع شده است.  

در حال حاضر ۵۰ اکیپ سه نفره در حال تلاش برای رفع مشکلات پیش آمده ناشی از بارش برف هستند.  

برپایه این خبر، بیشترین مشکل در منطقه صومعه‌سرا گزارش شده است. در این بخش دو پست ۶۳ کیلوولت دیلمان و صومعه‌سرا بی برق شده و در پی آن تمام خروجی های مربوط به شبکه فشار ضعیف نیز بدون برق شده اند.  

در حال حاضر تلاش ها برای رفع این مشکل توسط پرسنل برق حاضر در محل ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت